EEN ZIMBABWE-SESSIE?

Tja… de verwarring droop van het gezicht van onze klant Rob Haaksema (eigenaar van NietZomaarHout) toen ik hem de uitnodiging stuurde. En dat kon ik hem niet kwalijk nemen. Sterker nog: ik snap wel dat hij de afkorting ‘wmwezambvw-sessie’ vertaalde naar een ‘Zimbabwe-sessie’.

Maar: wat behelst zo’n sessie dan in vredesnaam?

Houdt u zich even vast: het is een wij-mannen-willen-er-zelf-alleen-maar-beter-van-worden-sessie’. De essentie van zo’n sessie: in de avonduren, onder het genot van een pilsje, met de bedrijfsvrienden van MarketingKarwei sparren over de onderneming van onze klant. Kritisch kijken naar de huidige betaalde reclame campagne op Google, creatieve ideeën roepen, concrete verbeterpunten bedenken om meer bezoekers te trekken door gerichter te ‘schieten’ met zijn advertentiebudget. De avond is geheel op kosten van MarketingKarwei, inclusief hapjes en drankjes gedurende de hele avond.

Doel van de avond is dat de onderneming én ondernemer er beter van wordt. En ja: wij worden er zelf vaak ook beter van doordat we op nieuwe ideeën komen die we zelf niet 1-2-3 bedacht zouden hebben! Samen hebben we tot in de late uurtjes zitten sparren.

Rob was zelf al tevreden over de hoeveelheid bezoekers op zijn website, maar dat waren wij nog niet. Constant zoeken naar verbeterpunten: daar komen onze mensen elke ochtend hun bed voor uit.

De ‘wmwezambvw-sessie’ is een unieke avond, die u waarschijnlijk alleen vindt bij MarketingKarwei. Exclusief weggelegd voor ondernemers die niet bang zijn om een avond ‘lek geschoten te worden’, maar daar juist van genieten. Ondernemers die constant bezig zijn met zelf beter worden!

Wie durft?!

Voor meer informatie, neem contact met ons op!