De marketing-ambulance

De Marketing-Ambulance, nuttig en simpel in drukke tijden.

MarketingKarwei heeft een nieuw slim plan bedacht. Een plan waarvan onze klanten beter worden, zonder dat men er al te veel tijd, geld en energie in hoeft te steken. Na een jaar succesvol ‘testritjes’ te hebben gemaakt, gaat hij nu echt ‘rijden’: De Marketing-Ambulance.

Wat houdt de Marketing-Ambulance precies in? Het is eigenlijk heel eenvoudig:

  1. Je inventariseert welk marketing project er nog ‘behandeld’ moet worden, maar die nu al veel te lang in de wachtkamer staat.
  2. MarketingKarwei begint NU met het werven van stagiaires op de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen), Fontys en de Radboud Universiteit.
  3. Wij matchen jouw werk met deze stage opdracht.

Vervolgens organiseert MarketingKarwei in september een trainingsweek voor (aanstormend) marketingtalent. We bieden plaats aan (marketing) stagiaires die op het punt staan te starten met hun mee werk- of afstudeerstage. Wat houdt deze week precies in?

  • Een intensieve marketing training waarbij de deelnemers kennis maken met (bijna) alle facetten van marketing binnen een organisatie.
  • De training zal verzorgd worden door ervaren ‘bedrijfsvrienden’ van MarketingKarwei.
  • De week is all-inclusive: eten, drinken, verblijf en studiemateriaal zijn inbegrepen.

Het doel van deze trainingsweek is om aanstormende talenten klaar te stomen voor een mee werk- of afstudeerstage binnen jouw organisatie. We enthousiasmeren hen en laten hen het effect van hun marketingwerk op de totale bedrijfsvoering zien. Na de stage periode proberen wij deze stagiaire:

a.) Bij ons te houden via een bijbaan, of

b.) Bij ons vast in dienst te krijgen, of

c.) Bij jou vast in dienst te krijgen als jij en de stagiaire dat willen.

De bemiddeling voor een stagiair EN trainingsweek zijn voor jou volledig gratis. Ook bespaar je op de werkzaamheden die niet door ons uitgevoerd hoeven te worden, tegen ons ‘’€50 uurtarief’’. De enige kosten voor jou bestaan uit het uitkeren van een stagevergoeding aan de stagiair (maximaal € 500,- per maand). Dat is slechts €3,50 per uur.

Ik hoor u denken: ‘Komt dan nu eindelijk de spreekwoordelijke aap uit de Marketing-Ambulance?’. Nee, dat komt hij niet. Wij van MarketingKarwei vinden het simpelweg hartstikke gaaf om jonge mensen op te leiden en tegelijkertijd onze klanten te helpen.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Rick Kwakkel, directeur van MarketingKarwei. Dit kan via telefoonnummer 06-46314343 of stuur een e-mail naar info@marketingkarwei.nl.