Groothandels zijn koplopers

Groothandels zijn koplopersMarketingbureau Nijmegen

Koplopers als het gaat om het ondernemersvertrouwen, aldus NOS. De stemming onder de ondernemers in de sector groothandels is flink gegroeid. Het vertrouwen staat op het hoogste peil sinds het begin van de meting eind 2008. Dit is een gevolg van de snel groeiende Nederlandse economie. De economie draait weer op volle toeren en steeds meer mensen vinden een baan.

Hét juiste moment om vol gas te geven dus. Samen met onze klanten, groothandels, stappen wij al een tijdje op het gaspedaal. We zorgen ervoor dat zij online gevonden worden en zélf gebeld worden door potentiële klanten. Zij beseffen dat dit het moment is om nét die stap extra te zetten om zich zo te onderscheiden van hun concurrenten en conculega’s. Zo blijven zij koploper in hun branche.

Waarom kiezen voor ons marketingbureau?

Wij zijn gespecialiseerd in de marketing voor groothandels. Een goede online positionering waardoor je bij jouw doelgroep in beeld komt en toegang hebt tot flexibele inzet van gespecialiseerd marketingpersoneel. Samen met jou verbeteren we jouw marketingkanalen én halen we meer plezier uit jouw marketing;

Zoekmachine optimalisatie - SEO -

Marketingbureau Nijmegen je bedrijf wordt gevonden op de zoekwoorden die je potentiële klant in Google gebruikt
Marketingbureau Nijmegen je komt direct bij potentiële klanten in beeld via Google Advertenties
Marketingbureau Nijmegen alle agenda’s van je accountmanagers zijn gevuld met nieuwe afspraken
Marketingbureau Nijmegen je website is actueel en up-to-date

Vaak werken we bij onze klant op kantoor. We werken dus letterlijk ín jouw groothandel. Zo hoef je geen marketingmedewerker aan te nemen, maar heb je toch je eigen marketingspecialist in huis. Én 100% flexibel!

 

Uw eigen marketingspecialist voor een betaalbaar budget

Een betaalbaar budget. Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar geloof je ons dan ook?
Bereken zelf jouw prijs.

Knallen met die (groot)handel!

Marketingbureau NijmegenBen je benieuwd wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag naar je toe om te sparren over jouw marketingwensen en deze (eindelijk) eens uit te gaan voeren.
Neem contact met ons op of maak een afspraak.