Acquisitie uitbesteden

WERF POTENTIËLE KLANTEN

Acquisitie is niet voor iedereen een even leuke taak. In dat geval is acquisitie uitbesteden een uitstekende oplossing! Bij MarketingKarwei werken marketeers gespecialiseerd in sales en acquisitie. Zij gaan aan de slag met jouw sales- en acquisitiewerkzaamheden. Niet het traditionele ‘koud’ opbellen van klanten, maar met onze eigen – tikkeltje eigenwijze – manier om nieuwe klanten binnen te halen. Bij MarketingKarwei houden we geen standaard verkooppraatjes, maar vertrouwen wij op onze creativiteit en inventiviteit om die nieuwe klant te overtuigen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Wil je meer weten over sales en acquisitie door MarketingKarwei?

Écht plezier overbrengen

Heb jij nieuwe klanten, klantafspraken, warme en/of koude leads nodig? Dan raden wij je aan om ons te laten focussen op sales. We zijn er namelijk van overtuigd dat écht plezier overbrengen tijdens een telefoongesprek zorgt voor interesse in een bedrijf. Sales kan ingezet worden voor onder andere:

  • Het nabellen van ‘slapende’ klanten;
  • Het nabellen van offertes;
  • Het opschonen van je CRM-systeem;
  • Een klanttevredenheidsonderzoek of marktonderzoek;
  • Het nabellen van e-mailacties;
  • Contact leggen met websitebezoekers;
  • Ondersteuning op het gebied van beurzen en klantendagen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Klanten vinden en boeien

Wat wij belangrijk vinden? Jouw bedrijf leren kennen. Alleen dan kunnen we scoren met behulp van sales. Zo leren we namelijk bellen volgens het DNA van je bedrijf. En we maken het persoonlijk. We hebben geen minimaal aantal belletjes per uur waardoor we de tijd kunnen nemen voor je (potentiële) klanten. Dit gaat zorgen voor effectieve klantafspraken.

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Daarnaast zorgen we elke maand voor een overzicht van de kosten & opbrengsten van onze sales en acquisitie. Zo ben je altijd op de hoogte van de resultaten en kunnen we op basis hiervan onze werkzaamheden nog meer aanscherpen.

Acquisitie uitbesteden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over sales

Blog buitendienst LinkedIn
4 min | 
13 jan 2021

Je buitendienst alleen maar onderweg via LinkedIn afspraken – kan dat?

LinkedIn groeit hard in Nederland. Inmiddels maken zo’n 7 miljoen Nederlanders gebruik van LinkedIn. De manier waarop mensen LinkedIn gebruiken, verschilt behoorlijk…

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

sales en marketing blog
4 min | 
14 mei 2020

Sales en marketing: samen op de apenrots

In iedere B2B-organisatie is het belangrijk dat marketing en sales samenwerken om het maximale te behalen uit nieuwe en bestaande klanten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?