Adwords Arnhem

BETER VINDBAAR WORDEN VOOR KLANTEN

Potentiële klanten zijn in zoekmachines op zoek naar het product of dienst dat jouw bedrijf aanbiedt. Het is daarbij allereerst belangrijk dat ze jouw website ook daadwerkelijk kunnen vinden in zoekmachines. Daarnaast is het ook belangrijk dat ze jouw pagina eerder vinden dan die van concurrenten. Potentiële klanten kijken vaak alleen op de eerste pagina wanneer ze op zoek zijn naar een bedrijf. Erg belangrijk dus dat jouw website op de eerste pagina te vinden is. Door Adwords in Arnhem te gebruiken zorgen wij ervoor dat je bovenaan in Google komt te staan. Benieuwd hoe we Adwords in Arnhem voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Lees dan snel verder.

Adwords Arnhem en SEA

Om te zorgen dat je goed gevonden wordt op internet maken wij gebruik van zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen SEO & SEA. Adwords is een belangrijk onderdeel van SEA, ook wel Search Engine Advertising genoemd. Hiermee gaan we betaald adverteren in zoekmachines en de vindbaarheid van je website verhogen. Hoe we dit doen? Door eerst te bepalen waar potentiële klanten op zoeken met een zoekwoordenonderzoek. Op basis van deze zoekwoorden maken we advertenties aan, die bovenaan in Google komen te staan. Op deze manier richten we ons alleen op de mensen die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw product. Wij, als Adwords specialisten, weten precies hoe we dit voor jou kunnen aanpakken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Adwords Arnhem bij jou op kantoor

Wij werken graag bij jou op kantoor. Hierdoor leren we het bedrijf écht goed kennen en worden we écht onderdeel van het team. Een groot voordeel van Adwords is dat wij precies kunnen zien wat de opbrengsten en kosten zijn. Jij bepaalt zelf wat de maximale uitgave aan Adwords is en wij gaan voor je aan de slag. Na de eerste periode kunnen wij direct zien hoeveel extra omzet er is binnengekomen door goed gevonden te zijn op internet. Jij bepaalt ook zelf hoeveel uur per week je ons inzet, dus geen onverwachte kosten. Nieuwsgierig geworden wat wij als Adwords specialist in Arnhem voor jou kunnen betekenen?

Adwords Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?