Adwords Den Bosch

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Heb jij een tip top website, maar merk je dat die niet bovenaan in Google staat en je door veel pagina’s moet scrollen in de zoekmachine voordat je jouw website tegenkomt? Dan kan de vindbaarheid van de website nog sterk verbeterd worden. Bewezen is dat 95% van de mensen alleen op de eerste pagina zoekt. Daardoor is het erg belangrijk dat jij op deze eerste pagina staat. Zonde als jouw goedwerkende website niet de juiste aandacht krijgt. Maar hoe verbeter je de online vindbaarheid? Door middel van zoekmachine marketing, waarvan Adwords een belangrijk onderdeel is. Heb je hier hulp bij nodig? MarketingKarwei is dé Adwords specialist van Den Bosch en omstreken.

Adwords Den Bosch en SEA

Door middel van zoekmachine marketing helpen wij je om met jouw website bovenaan in Google te komen staan. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen, SEO & SEA. SEO richt zich op de gratis vindbaarheid van jouw website. SEA, Search Engine Advertising, richt zich daarentegen op de betaalde vindbaarheid. Hierdoor kan je direct bovenaan in Google komen te staan. Adwords is de meest gebruikte, maar hoe doen jullie dit als SEA specialist? Door middel van een zoekwoordenonderzoek komen we achter relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Op basis van deze zoekwoorden maken we advertenties aan. Hiermee kom je bovenaan in de betaalde zoekadvertenties van Google te staan. Voor effectief gebruik van Adwords is expertise, tijd en aandacht nodig. Onze Adwords specialisten weten precies hoe ze dit aan moeten pakken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Adwords Den Bosch bij jou op kantoor

Je ziet Adwords Den Bosch staan, maar jouw kantoor is niet gevestigd in Den Bosch? Geen probleem, wij komen jou ook helpen met Adwords. Wij werken graag bij jou op kantoor, of dit nou in Den Bosch is of ergens anders in Nederland. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je onze SEA specialisten inzet en waar we jou mee mogen helpen. Daarnaast bepaal je ook zelf het budget van Adwords. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Adwords Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?