Adwords Nijmegen

BOVENAAN IN GOOGLE

Wil jij graag hoger in de zoekresultaten van Google komen? Weet je niet hoe? MarketingKarwei helpt jouw bedrijf hiermee. Potentiële klanten zijn in zoekmachines op zoek naar jouw bedrijf. In de zoektocht naar een bedrijf bekijken ze vaak alleen de eerste twee pagina’s met zoekresultaten. Daarom is het van groot belang dat je op deze eerste twee pagina’s staat. Door de inzet van een Adwords specialist in Nijmegen kan je direct bovenaan in Google komen te staan. Hierdoor vinden (potentiële) klanten jou eerder en heb je een grotere kans dat ze voor jou kiezen. Dit leidt tot meetbaar meer omzet. Nieuwsgierig geworden hoe MarketingKarwei Adwords voor jouw bedrijf kan inzetten? Lees dan snel verder.

Adwords Nijmegen en SEA

Door middel van zoekmachine marketing zorg je ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen SEO & SEA. Adwords is de meest gebruikte vorm van SEA, Search Engine Advertising. SEA richt zich op de betaalde vindbaarheid. Maar hoe pakt MarketingKarwei als SEA specialist dit aan? Allereerst beginnen wij met een zoekwoordenonderzoek waarin we bepalen waar potentiële klanten op zoeken. Op basis van deze zoekwoorden maken we advertenties aan. Met deze advertenties kom je bovenaan in Google bij de betaalde zoekadvertenties te staan. Voor effectief gebruik van Adwords is tijd, expertise en aandacht nodig. De Adwords specialisten van MarketingKarwei weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Jij bepaalt het budget voor Adwords en wij doen de rest.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Adwords Nijmegen bij jou op kantoor

Je ziet Adwords Nijmegen staan, maar jouw bedrijf is niet gevestigd in Nijmegen? Niet getreurd, wij komen jou ook helpen met Adwords. Wij werken bij jou op kantoor, of je nu gevestigd zit in Nijmegen of ergens anders in Nederland. Hierdoor leren we het bedrijf écht goed kennen en worden we écht onderdeel van het team. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week en waarvoor je ons inzet. Weten wat het oplevert? Wij hebben een simpele manier ontwikkeld om precies te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Nieuwsgierig geworden wat we als SEA specialist voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Adwords Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?