Adwords uitbesteden

DIRECT DE BOVENSTE POSITIE IN GOOGLE BEREIKEN

Google Adwords is een hele effectieve manier om direct je vindbaarheid te verbeteren. Hét kanaal van Google zorgt ervoor dat je direct bovenin de zoekresultaten van de zoekmachine te vinden bent. Google Adwords wordt ook wel SEA genoemd: Search Engine Advertising. Je bent als het ware aan het online adverteren met jouw website. En adverteren kost geld. Google Adwords is zo ingesteld dat je pas betaalt, als iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt en op de door jou gekozen webpagina belandt. Adwords uitbesteden kan een goed plan zijn als je wil dat er het maximale uit dit kanaal behaald wordt. De marketeers van MarketingKarwei helpen je hier graag bij. We kijken onder andere naar budgetten, adviseren je daarin en voeren uit. Dat betekent dat we graag je advertenties schrijven om jouw website beter vindbaar te maken.

Waarom zou ik Google Adwords uitbesteden

Een groot voordeel van het uitbesteden van Google Adwords is dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Daarnaast laat je het gedeelte over online adverteren over aan experts. Bij MarketingKarwei hebben we op dit moment meer dan 70 verschillende Adwords accounts in beheer. Daar voeren we op wekelijkse basis werkzaamheden voor uit. Want met het enkel online zetten van een campagne ben je nog niet klaar. De campagne zal vervolgens gemonitord en verbeterd moeten worden. Op die manier houden we de kosten van Adwords lekker laag.

Bezoekers naar je website krijgen is natuurlijk erg belangrijk. Maar wat ook niet vergeten kan worden is dat je vervolgens ook wil dat deze bezoekers een aanvraag/aankoop doen op je website. Daarom is het altijd een goed idee om te kijken hoe we je website kunnen optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat élke bezoeker (niet alleen via Adwords) een waardevolle bezoeker wordt.

Vindbaar worden kan dus om ervoor te betalen via Google Adwords. Maar wij raden aan dit te combineren met gratis vindbaarheid (SEO). Ook daar kunnen de wij je helpen. Het is zonde om je marketingbudget enkel te besteden aan adverteren. Er zijn ook al van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat er gratis waardevolle bezoekers naar je website trekken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Bij welk team kan ik Google Adwords uitbesteden?

Het team van MarketingKarwei staat voor je klaar. We nemen Google Adwords en alle andere online adverteermogelijkheden graag voor je uit handen. Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van onze resultaten. We werken namelijk het liefst bij jou op kantoor. Zo kunnen we snel schakelen bij vragen en houden we de lijnen lekker kort. Onze marketeers staan klaar om voor je aan de gang te gaan. Klik hier om alvast kennis met ze te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan direct een offerte aan.

Adwords uitbesteden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
19 jul 2022

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
14 jul 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?