Adwords uitbesteden

Wil jij je adwords uitbesteden? MarketingKarwei is het marketing bureau die gespecialiseerd is in het optimaal inzetten van zoekmachine marketing. We maken er een sport van om jouw marketingkanalen zo effectief mogelijk in te zetten en genereren meetbaar meer omzet voor jouw handelsonderneming. Jij kunt je richten op het werk waar jij gelukkig van wordt en wij zorgen dat je meer succes haalt uit de onderstaande marketing activiteiten.

Onze unieke werkwijze

Groothandel marketing

Meetbaar omzetverhogend

Werken bij jou op kantoor

WEB

OPTIMALISATIE

 

Website optimalisatie

Adwords uitbesteden is een verstandige keuze als je meer uit je marketing wilt halen en je voelt jezelf er niet in thuis. Voordat we de vindbaarheid verhogen met effectieve adword campagnes, kijken we eerst naar jouw huidige website en/of webshop. Wat gaat er goed op jouw website en wat kan er nóg beter. We kijken naar: de lay-out, navigatie, producten en diensten, referenties, contractformulieren en duidelijke actieknoppen. Het doel hiervan is dat jouw websitebezoeker ook daadwerkelijk tot actie overgaat op het moment dat hij of zij op jouw website is. Wanneer jouw website er top uitziet, zullen inkomende belletjes, bestellingen en online aanvragen stijgen. Lees hier voor meer informatie.

ZOEKMACHINE

MARKETING

Zoekmachine optimalisatie

Als jouw digitale winkel, die je als fundering van jouw online succes kunt beschouwen is geoptimaliseerd, gaan we aan de slag met jouw zoekresultaten. Het verhogen van de vindbaarheid kun je via twee manieren doen: door middel van gratis vindbaarheid (SEO) of door middel van betaalde vindbaarheid (SEA). Met gratis vindbaarheid kom je al ver. Je hoeft niet alles te investeren in adword campagnes. Een goede combinatie van beide is zeker effectief en dus aan te raden. Voor het verhogen van jouw vindbaarheid voeren we een zoekwoordenonderzoek uit waarbij we kijken naar welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw organisatie en voor welke zoekwoorden jij het best een adword campange kan opzetten. Lees hier hoe wij dit voor jou doen!

SOCIAL

MEDIA

 

Social Media Marketing

Bij MarketingKarwei kun je jouw adwords uitbesteden, maar we zijn ook gespecialiseerd in het effectief inzetten van jouw social media kanalen. Met bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn kun je zeer gericht schieten op je doelgroep. Door gebruik te maken van verschillende soorten berichten zoals: nieuwe ontwikkelingen, interessante gebeurtenissen en aanbiedingen, haal je alles uit jouw social media. Het inzetten van deze kanalen kost vaak veel tijd en energie. MarketingKarwei helpt je bij het effectief inzetten van deze kanalen en neemt dit werk bij jou uit handen. Lees hier meer over social media marketing!

E-MAIL

MARKETING

E-mail marketing 

Naast adwords uitbesteden helpen we jou ook bij het opzetten van e-mail campagnes. Onze marketeers zijn gespecialiseerd in het schrijven van berichten die niet direct bij jouw (potentiële) klant in de prullenbak belanden. We brengen structuur aan en maken de campagne meetbaar. Lees hier over hoe wij jouw e-mail campagne effectief inzetten.

SALES

 

 

Sales

Heb je ook nog een lijst van (potentiële) klanten die je nog wilt bellen, maar waar je niet aan toe komt? Of weet je niet goed hoe je het aan wilt pakken? Geen probleem! Doen wij voor je. Onze verkopers gaan gerust met jou om de tafel om te sparren over jouw doel & doelgroep. Als zij dit geheel in kaart hebben, gaan zij voor écht resultaat. Ook van koude acquisitie worden wij warm. Lees hier meer over hoe wij jouw sales activiteiten effectief uitvoeren!

Tarieven MarketingKarwei

MarketingKarwei neemt jouw marketing doe-werk graag uit handen. We zijn geen duur bureau waar je voor een langdurige tijd aan vast zit. Dat maakt ons werk wat we voor jou doen effectief. We zijn flexibel inzetbaar en werken ook gerust bij jou op kantoor. Wekelijks ontvang je van ons een rapportage met daarin de kosten en opbrengsten. Wil jij jouw adwords uitbesteden of ons inzetten voor andere marketing activiteiten? Bereken hieronder gerust je prijs of neem contact met ons op.

Onze ploeg

Ons team bestaat uit gemotiveerde een frisse marketeers die zich de gehele dag bezig houden met het verhogen van de omzet voor onze klanten. Dat maakt het werk wat we doen gaaf! Wil je eens kennismaken met onze ploeg? Neem dan gerust contact op, wij komen dan bij jou langs om te kijken hoe we voor jouw handelsonderneming meer omzet kunnen genereren.

Klanten MarketingKarwei

Voor onze klanten boeken wij elke dag opnieuw resultaat. Wil jij de mening van onze klanten over onze werkwijze lezen? Klik dan hier! Samen met onze klanten gaan we voor meetbaar meer omzet! 

SAMEN UW OMZET VERHOGEN? GA DE UITDAGING MET ONS AAN!

Ja ik wil op de hoogte gehouden worden van de nieuwste marketing trends en ontwikkelingen

ADRES

Molenveldlaan 130

Postcode

6523 RN Nijmegen

Telefoonnummer

0800-4444884

E-mail

info@marketingkarwei.nl