Adwords

BETER VINDBAAR WORDEN VOOR KLANTEN

Potentiële klanten in zoekmachines op zoek zijn naar jouw bedrijf. Hierbij is het belangrijk dat ze jou daadwerkelijk vinden in deze zoekmachines. De inzet van Adwords zorgt ervoor dat je bovenaan komt te staan in Google. Hoe hoger je staat, hoe eerder ze jou tegenkomen. Hierdoor vinden (potentiële) klanten jou sneller en vergroot je de kans dat een potentiële klant voor jou kiest. Dit leidt tot meetbaar meer omzet. Ben jij op zoek naar een Adwords bureau en benieuwd hoe we Adwords voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Klik hier om kennis met ons te maken.

Adwords en SEA

Jij wilt dat klanten kiezen voor jouw bedrijf in plaats van de concurrent. Door middel van SEA ofwel betaalde vindbaarheid verbeter je jouw positie in Google. Dit is een onderdeel van zoekmachine marketing. Adwords is de meest gebruikte vorm van SEA, Search Engine Advertising. Hiermee gaan we betaald adverteren in Google en de vindbaarheid van je website verhogen. Hoe we dit doen? We bepalen waar je potentiële klanten op zoeken.

Vervolgens maken we advertenties op basis van deze zoekwoorden die direct bovenaan in Google staan. Hiermee richten we ons alleen op de mensen die al op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. En jij bepaalt zelf hoeveel je uit wilt geven aan Adwords. Voor effectief gebruik is tijd, aandacht en expertise nodig. Dit zorgt voor zichtbaar resultaat. Wij, als Adwords bureau, weten precies hoe we dit voor jou moeten aanpakken. En we zien in Adwords precies wat de kosten en de opbrengsten zijn!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Adwords bij jou op kantoor

Wij werken graag bij jou op kantoor. Hierdoor leren we het DNA van je bedrijf kennen en zorgen we ervoor dat deze door middel van Adwords bekend wordt bij (potentiële) klanten. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je ons inzet. Maar wat levert het op? We hebben een simpele methode ontwikkeld om precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door goed gevonden te zijn. Benieuwd wat dit Adwords bureau voor jou kan betekenen?

Adwords team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?