Amazon specialist

HULP BIJ DE KANSEN EN UITDAGINGEN DIE AMAZON BIEDT

Sinds maart dit jaar is Amazon ook beschikbaar in Nederland. De intrede van Amazon in Nederland maakt het mogelijk voor verkopers om producten in heel Europa te verkopen. Dat ook wij straks niet meer om het platform heen kunnen blijkt wel door ons buurland Duitsland: Amazon heeft daar inmiddels een marktaandeel van bijna 50%. Ook in Frankrijk en Engeland heeft Amazon miljoenen klanten. Niet zo gek, want Amazon is het grootste e-commerce platform ter wereld. Eeuwig zonde als je hier niet op aanwezig bent toch? MarketingKarwei is Amazon specialist en helpt je met de verkoop van de producten op Amazon.

Waarom een Amazon specialist inzetten?

Amazon staat bekend als complex platform voor externe bedrijven. Als Amazon specialist begrijpen we daarom als geen ander dat je door de bomen het bos niet meer ziet en graag hulp ontvangt. MarketingKarwei helpt je bij het aanmaken en inrichten van je Amazon account en het opzetten van Amazon campagnes. We helpen je ook bij het aanmelden van je producten en het verzendproces. Weet je al hoe je je producten wilt weergeven op Amazon? De producten aanmelden is natuurlijk één, maar zorgen dat ze goed gevonden wordt is lastiger. Amazon wil dat de productinformatie en product afbeeldingen voldoen aan een heleboel voorwaarden. Geen probleem, ook daar helpt MarketingKarwei als Amazon specialist bij.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Amazon specialist: wie komt mij helpen?

Wil je een Amazon specialist in huis halen? Of samen met MarketingKarwei kijken of de producten uit jouw assortiment geschikt zijn om te verkopen op Amazon? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je bij het opzetten van een Amazon account en het stimuleren van de verkopen. We werken bij jou op kantoor, zodat de lijntjes kort blijven en we je bedrijf écht goed leren kennen. Maandelijks nemen we door wat de resultaten zijn en je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet. Ons team alvast leren kennen?

Verkopen via Amazon team

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?