Amazon verkoper worden

MEELIFTEN OP HET TOENEMENDE AANTAL ONLINE AANKOPEN

Wil jij een succesvolle Amazon verkoper worden? Dan is dit het juiste moment. De online wereld ontwikkelt zich in een gigantisch tempo. Steeds meer consumenten kopen producten via online kanalen, in plaats van fysieke winkels. De vraag naar online producten neemt daarom toe. Als Amazon verkoper kun je hier perfect op inspelen. Wist je dat er tijdens de Black Week van 2020 dertig online aankopen per seconde werden gedaan? Hierbij ging het puur om de aankoop bij webwinkels! MarketingKarwei helpt je in te spelen op de toenemende vraag naar online producten.

Amazon verkoper worden: waar moet ik op letten?

Als je Amazon verkoper wilt worden zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Heb je bijvoorbeeld al in kaart gebracht welke producten je wilt gaan verkopen op Amazon? En in welke landen? Amazon maakt het mogelijk om producten aan te bieden in Nederland, Duitsland, Italië, Engeland en Spanje. Er is een kans dat de vraag naar jouw producten in ieder land anders is. Ook heeft ieder land andere regels. Wist je bijvoorbeeld dat voordat je producten gaat verkopen in Duitsland vanuit Nederland, je er eerst voor moet zorgen dat alle BTW gegevens in orde zijn? MarketingKarwei helpt je bij het antwoord op al deze vragen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Amazon verkoper worden: wie helpt mij?

MarktetingKarwei helpt jou om succesvol via Amazon te verkopen. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, maar werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. Hoe we dat doen? Wij werken bij jou op kantoor! Door bij jou op kantoor te werken leren we jou en het team écht goed kennen. We kunnen snel schakelen en houden de lijntjes kort. Wil jij alvast kennis maken met onze Amazon specialisten? Klik dan hieronder!

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?