B2B marketing ontwikkelingen

BLIJF OP DE HOOGTE

Als groothandel is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van B2B marketing ontwikkelingen. Zo blijft jouw bedrijf zich ontwikkelen maar zorg je ook dat je relevant blijft voor je klanten. Sales blijft een belangrijk onderdeel van het B2B proces en het hebben van een goed onderhouden CRM systeem is hierbij van belang. Bij MarketingKarwei hebben we marketeers die gespecialiseerd zijn in sales en dit proces voor jou onderhouden. Ze schonen je CRM systeem op zodat het duidelijk en overzichtelijk is om daarna voor je aan de slag gaan. Daarnaast verzorgen ze ook andere sales werkzaamheden zoals het navolgen van leads en het nabellen van offertes. Wil je meer weten over sales door MarketingKarwei?

Hoe implementeer ik B2B marketing ontwikkelingen?

Andere ontwikkelingen in de B2B marketing die van belang zijn voor jouw bedrijf zijn bijvoorbeeld het introduceren van producten in video’s of het voorstellen van collega’s via beeld op je online marketingkanalen. Hier schieten de creatieve marketeers van MarketingKarwei te hulp. MarketingKarwei biedt verschillende creatieve diensten aan, zoals design, fotografie en video’s. Wil jij graag jouw werknemers introduceren online? Denk dan aan het opzetten van een ‘over ons’ pagina met mooie personeelsfoto’s of het laten opnemen van introductievideo’s. De persoonlijke toevoeging aan zowel personeel- als productvideo’s laat meer van jouw bedrijf en dus ook je employer brand zien! Meer weten over employer branding? Kijk dan eens op deze pagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie implementeert de B2B marketing ontwikkelingen?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau uit Nijmegen. Ons team bestaat uit verschillende soorten marketeers, van commercieel tot creatief en van technische marketeers tot echte allrounders. We helpen jou dan ook gericht en doeltreffend! Ons kantoor is te vinden in Nijmegen, maar onze marketeers werken door heel Nederland. Ook bij jou op kantoor dus. Zo worden we echt onderdeel van het team en kunnen we snel schakelen als het nodig is. Benieuwd naar ons team? Kijk dan eens op onze teampagina. Ben jij nu enthousiast geworden en wil je direct met MarketingKarwei aan de slag?

B2B marketing ontwikkelingen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over groothandel marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?