B2B marketing

MARKETINGKARWEI DOET HET!

Ben jij op zoek naar een marketingbureau voor jouw B2B marketing? Dan ben je bij het frisse en gemotiveerde team van MarketingKarwei op de juist plek! Want wij nemen de hele marketing over of we ondersteunen het huidige marketingteam. Jij bepaalt zelf wat we gaan doen en waar jij hulp bij wilt. Daarbij helpen we jouw bedrijf met het effectief inzetten van de verkoopkanalen. Ons doel is om samen met jou meetbaar meer omzet te genereren voor je bedrijf. We verrassen je met creatieve en alternatieve ideeën en zorgen voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Inmiddels enthousiast geworden? Lees hieronder verder hoe wij B2B marketing aanpakken en wie wij zijn.

B2B marketing - hoe doen jullie dat?

Steeds meer klanten en bedrijven kopen hun producten en diensten via het internet. Daarom is het belangrijk om eerst je website te optimaliseren. MarketingKarwei zorgt ervoor dat jij met jouw website meteen een goede indruk achterlaat. Want je website is immers het visitekaartje van jouw bedrijf. Ten tweede gaan we aan de slag met het vindbaar maken van jouw website. Zo komt de website hoog in de resultaten van zoekmachines, zoals Google te staan. Dit doen we door middel van zoekmachine marketing. Tot slot pakken wij jouw social media kanalen aan, ons team weet precies op deze kanalen in te spelen. Allemaal met jouw marketingstrategie als uitgangspunt. Heeft jouw bedrijf nog geen marketingstrategie? Geen probleem, dan wordt dat onze eerste stap. Lees hier welke werkzaamheden wij nog meer aanbieden gericht op B2B marketing.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

B2B marketing: de werkwijze van MarketingKarwei

Wij helpen je van A tot Z en het grote voordeel is: jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Geen abonnement of contract waar jij aan vast zit. Jij kan ons flexibel inzetten, wanneer en hoe vaak jij wil. We komen zelfs naar jouw kantoor, zodat we het bedrijf en de strategie écht leren kennen. Hierdoor kunnen we de B2B marketing daar goed op aan laten sluiten.

We hebben een simpele manier bedacht waarmee we laten zien hoeveel de marketing kost, maar vooral: hoeveel extra omzet er door binnenkomt. Wil jij net als onze andere klanten meer plezier en omzet halen uit marketing? Bel ons op of maak een afspraak. Dan komen wij bij je langs om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

B2B marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over groothandel marketing

omnichannel strategie
3 min | 
25 okt 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?