training strategiesessie marketingkarwei

Bedrijfsstrategie met MarketingKarwei: van A naar B

De strategie en de richting van jouw bedrijf bepalen voor de komende drie jaar. Dat is lang niet altijd makkelijk. Je hebt geen glazen bol, de markt waarin je zit verandert elke dag en jouw organisatie ook. Herkenbaar? Mooi! Om eerlijk te zijn: voor onszelf én voor een deel van onze klanten namelijk ook! Daar hebben we iets op bedacht: de bedrijfsstrategie sessie van MarketingKarwei. En nee: dat is geen hoogdravende sessie met dure consultants, holle frasen en wilde plannen die in een la verdwijnen.

Dit is het wel: we organiseren een (avond)sessie waarbij we drie tot vier ondernemers uit jouw netwerk uitnodigen. Ondernemers die jou goed kennen, niet bang zijn om scherpe vragen te stellen en hun ongezouten mening te geven. Vooraf bereiden we samen met jou een bondige presentatie voor over jouw bedrijf nu én waar jij met jouw bedrijf naar toe wilt.We helpen je in de voorbereiding door jou tien mooie vragen voor te leggen die je kunt gebruiken als ‘kapstokje’.

Dit zijn vragen over:

  • Wat jouw rol in de organisatie is en wat jouw talenten en valkuilen zijn.
  • De omvang en omzet van jouw bedrijf nu en wat jouw doel is voor over drie jaar.
  • Welke doelgroepen je hebt en wat jou de ‘witte raaf’ maakt.
  • Hoe jouw marketing- en salesprocessen eruit zien.
  • Hoe jouw team er nu uit ziet en welke talenten je nu en in de toekomst nodig hebt.

Door deze voorbereiding heb je 75% van het werk eigenlijk al zelf gedaan. Tijdens de sessie neem je de ondernemers mee door jouw presentatie. Zij delen hun ervaring en tips om jouw plan nog verder aan te scherpen.

Kers op de taart

Het resultaat van zo’n sessie: iedereen wordt er beter van!

En het mooie is ook nog eens: de Bedrijfsstrategie sessie is helemaal gratis. Vanuit MarketingKarwei berekenen we er geen kosten voor. Daarnaast sluiten de door jou uitgenodigde ondernemers waarschijnlijk ook onbetaald aan om jou verder te helpen. Zij krijgen namelijk ook een flinke dosis aan inspiratie en tips mee naar huis!

Durf jij het aan om zo’n Bedrijfsstrategie sessie met ons te doen? Neem dan contact op met Jasmijn.

bedrijfsstrategie sessie

Enthousiast over onze werkwijze?