Bedrijfsstrategie

WHY HOW WHAT

Met een bedrijfsstrategie maak je een plan waarmee je jouw doelstellingen gaat realiseren. Wij helpen je om deze doelstellingen waar te maken door de gouden combinatie tussen marketing en strategie in te zetten. Op die manier zorg je voor een bedrijfsstrategie waar jouw organisatie zich echt comfortabel bij voelt. Wij houden het simpel en gebruiken daarbij geen ingewikkelde en lange strategische plannen. Het resultaat is een strategische blauwdruk uitgewerkt op maximaal twee A4’tjes. Hierin verwerken wij de Why How What van jouw bedrijf. Dit is de basis van succesvolle marketing. Benieuwd hoe wij jou daar bij kunnen helpen? Klik dan hieronder.

Doel van bedrijfsstrategie

Het doel van een bedrijfsstrategie kan erg verschillend zijn. Om het doel concreet in beeld te krijgen is het belangrijk om eerst het DNA van het bedrijf te bepalen. Weet jij het antwoord al op vragen als ‘waarom doe je wat je doet’ en ‘hoe doe je dat precies?’. Simpele vragen, maar voor veel bedrijven nog moeilijk te beantwoorden. Wij helpen je om deze vragen te beantwoorden. Aan de hand daarvan kan een nieuw merk-DNA opgesteld worden. Een DNA waar jij en het bedrijf zich prettig bij voelt. Dit zorgt voor zichtbare vooruitgang. MarketingKarwei heeft al veel bedrijven mogen helpen met het bepalen van een bedrijfsstrategie en een bijpassend marketingplan.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het DNA van jouw bedrijf bepalen

In één of twee sessies bepalen we het DNA van jou bedrijf. Samen komen we tot de Why How What. Dit vertalen we in een succesvol marketingplan én we voeren dit voor je uit. We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we de dromen van jou bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben daarbij een simpele methode ontwikkeld. Deze methode laat je twee keer per jaar precies zien hoeveel extra omzet je verdiend hebt door de inzet van MarketingKarwei. Ons allergrootste doel is daarbij het verwezenlijken van ambities en dromen met behulp van marketing. Benieuwd naar ons team, het kloppende hart achter ons bedrijf? Klik dan alvast hieronder.

Bedrijfsstrategie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Corporate identity mix Birkigt en stadler
3 min | 
6 jan 2022

‘Corporate identity mix’: Het imago veranderen van jouw bedrijf

Met de Corporate identity mix van Birkigt en Stadler krijgen bedrijven meer inzicht in wie zij eigenlijk zijn en hoe de doelgroep hen ziet.

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?