Bedrijfsstrategie

WHY HOW WHAT

Met een bedrijfsstrategie maak je een plan waarmee je jouw doelstellingen gaat realiseren. Wij helpen je om deze doelstellingen waar te maken door de gouden combinatie tussen marketing en strategie in te zetten. Op die manier zorg je voor een bedrijfsstrategie waar jouw organisatie zich echt comfortabel bij voelt. Wij houden het simpel en gebruiken daarbij geen ingewikkelde en lange strategische plannen. Het resultaat is een strategische blauwdruk uitgewerkt op maximaal twee A4’tjes. Hierin verwerken wij de Why How What van jouw bedrijf. Dit is de basis van succesvolle marketing. Benieuwd hoe wij jou daar bij kunnen helpen? Klik dan hieronder.

Doel van bedrijfsstrategie

Het doel van een bedrijfsstrategie kan erg verschillend zijn. Om het doel concreet in beeld te krijgen is het belangrijk om eerst het DNA van het bedrijf te bepalen. Weet jij het antwoord al op vragen als ‘waarom doe je wat je doet’ en ‘hoe doe je dat precies?’. Simpele vragen, maar voor veel bedrijven nog moeilijk te beantwoorden. Wij helpen je om deze vragen te beantwoorden. Aan de hand daarvan kan een nieuw merk-DNA opgesteld worden. Een DNA waar jij en het bedrijf zich prettig bij voelt. Dit zorgt voor zichtbare vooruitgang. MarketingKarwei heeft al veel bedrijven mogen helpen met het bepalen van een bedrijfsstrategie en een bijpassend marketingplan.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het DNA van jouw bedrijf bepalen

In één of twee sessies bepalen we het DNA van jou bedrijf. Samen komen we tot de Why How What. Dit vertalen we in een succesvol marketingplan én we voeren dit voor je uit. We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we de dromen van jou bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben daarbij een simpele methode ontwikkeld. Deze methode laat je twee keer per jaar precies zien hoeveel extra omzet je verdiend hebt door de inzet van MarketingKarwei. Ons allergrootste doel is daarbij het verwezenlijken van ambities en dromen met behulp van marketing. Benieuwd naar ons team, het kloppende hart achter ons bedrijf? Klik dan alvast hieronder.

Bedrijfsstrategie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over strategie

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?