Bedrijfsvideo

VERRAS KLANTEN MET CREATIVITEIT

Wij doen er alles aan om jou ambities en dromen waar te maken. MarketingKarwei helpt je daarbij door de inzet van onderscheidende en originele bedrijfsvideo’s. Hierbij maken wij geen gebruik van een standaard bedrijfsvideo, maar maken onze creatieve marketeers video’s waarin het DNA van jouw bedrijf duidelijk naar voren komt . Wij ontwerpen video’s die compleet in de stijl zijn van je strategie. Daarbij is creativiteit het sleutelwoord. Hierdoor verras je (potentiële) klanten op een positieve wijze. Dit zorgt ervoor dat ze zich aan je binden, geboeid blijven en ambassadeur worden van je bedrijf. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met een bedrijfsvideo? Klik dan hier onder.

Inhoud bedrijfsvideo

Door op een creatieve manier een bedrijfsvideo aan klanten te laten zien creëer je onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. Hiervoor gebruiken wij originele fotografie die het gezicht van jou bedrijf laat zien. Onze creatieve marketeers zijn het liefst de hele dag bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van origineel beeldmateriaal. Daarnaast kunnen we ook samen met je kijken naar creatieve content, zoals designs, posters en folders. Wij zijn inzetbaar voor alle designs op online én offline gebied. Ben je benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze diensten.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Inzet creatieve marketeers

Wil je ook graag origineel beeldmateriaal van jouw team waarmee je klanten kunt enthousiasmeren? Maak dan snel kennis met onze creatieve marketeers. Het DNA en de dromen van klanten snappen, dat is de basis van waaruit zij werken. Om dit echt te snappen kunnen zij bij je op kantoor werken. Zo leren zij alle ins en outs van je bedrijf kennen en helpen we je optimaal met het verwezenlijken van jouw dromen. Je kan zelf bepalen hoeveel uur je ons per week inzet. Alvast kennis maken met ons team? Klik dan hieronder.

Bedrijfsvideo team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over creatieve content

storytelling bedrijven
4 min | 
25 aug 2020

Storytelling voor bedrijven: hoe schrijf je een inspirerend merkverhaal?

Waarom raakt een goed boek of een spannende film ons? In feite zijn alle producten door iedereen te maken, maar er is maar één Disney World.

Psychologie van kleur
3 min | 
20 mei 2020

De psychologie achter de invloed van kleuren op ons brein

Kleur is iets waar we dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep beïnvloedt door het gebruik van de juiste kleuren? Lees dan deze blog.

apps content
5 min | 
16 apr 2020

5 apps om vanuit huis content te creëren

Zoals veel Nederlanders, werken wij bij MarketingKarwei momenteel ook vanuit huis. We tonen je 5 apps waarmee je vanuit thuis content kunt creëren!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?