Bedrijfsvisie

VERWEZENLIJK JE DROMEN

In een visiestuk wordt beschreven wat de toekomstdroom is van een organisatie. MarketingKarwei kan je helpen om jou bedrijfsvisie in kaart te brengen. Een visie wordt vaak geschreven voor een bepaalde periode. Samen kunnen we jou visie evalueren en bijstellen indien dat nodig is. Iedere keer kijken we of datgene wat gedaan wordt in lijn is met de missie, visie en doelstellingen van je bedrijf. Zo zorgt onze samenwerking voor concrete en meetbare resultaten. Daarbij kunnen we ook kijken welke bijdrage jou organisatie aan de maatschappij wil en kan leveren. Zo maak je écht indruk op klanten en lever je onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. Benieuwd hoe we je daarbij kunnen helpen? Klik dan hieronder.

Heldere en onderscheidende visie

Wij houden een bedrijfsvisie graag simpel, omdat we weten dat dat gewoon het ‘beste’ werkt. Een heldere visie zorgt er voor dat het makkelijker is om richting te geven aan de rest van jou bedrijf. Hierdoor creëer je meer betrokkenheid. Een heldere bedrijfsvisie maakt ook duidelijk aan jou klanten waar je voor staat en waar je naar toe wilt groeien als organisatie. Wij geloven dat ieder bedrijf een eigen onderscheidend vermogen heeft.  Door dit onderscheidend vermogen door te voeren in jou visie maak je het mogelijk om jou dromen te verwezenlijken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Strategie en bedrijfsvisie

Om ervoor te zorgen dat de visie van jou bedrijf niet voor niets geformuleerd is, is het slim om te bedenken welke strategie je in gaat zetten om die bedrijfsvisie werkelijkheid te laten worden. MarketingKarwei kan je helpen met deze strategie ontwikkeling. Door de combinatie van visie, missie en strategie maken we concrete stappen die leiden tot meetbare resultaten voor jou bedrijf. Je bepaald daarbij zelf hoeveel uur je ons in wil zetten. Ons team kan bij jou op het kantoor werken om het DNA van jou bedrijf écht goed te leren kennen. Alvast kennis maken met ons team? Klik dan hieronder.

Bedrijfsvisie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?