Bol.com marketing

BEREIK 11 MILJOEN POTENTIËLE KLANTEN

Bol.com marketing is geen nieuwe ontwikkeling in het online landschap, maar wel een ontwikkeling die steeds belangrijker wordt. Het aankoopproces van de consument is in de afgelopen jaren veranderd, waarbij online retail een steeds grotere positie heeft gekregen in dit proces. Bijna 80% van de Nederlanders koopt online en hier is voor jouw bedrijf dus veel winst te behalen. Bol.com is namelijk de grootste retailer van Nederland en België, met 11 miljoen klanten. Door jouw producten aan te bieden via Bol.com marketing krijg je toegang tot een groot klantenbestand. Zo groeien we samen!

Hoe werkt Bol.com marketing?

We snappen dat het opzetten van een account voor Bol.com marketing vragen oproept, of tijd kost die jij zelf niet hebt. Onze Bol-experts gaan voor je aan de slag om een zakelijk account aan te maken en zorgen dat jouw producten in de online shop komen te staan. Het is voor Bol belangrijk dat de juiste productbeschrijving worden neergezet en er mooie productfoto’s staan van hoge kwaliteit. Onze Bol-experts zorgen ervoor dat zij al hun kennis en trucjes toepassen zodat jouw producten makkelijk te vinden zijn op het grote platform van Bol. Staat online verkoop bij jouw bedrijf nog totaal in de kinderschoenen? MarketingKarwei helpt jou ook met het maken van productfoto’s of visuals zodat je online shop er tiptop uitziet!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgt Bol.com marketing?

MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau uit Nijmegen. In ons team van marketingtoppers zitten ook echte Bol.com marketing experts! Onze marketeers werken door heel Nederland en gaan ook bij jou op kantoor aan de slag. Door bij jou op kantoor te werken worden we écht onderdeel van jouw team en kunnen we snel schakelen. Als je vragen hebt of verzoeken kunnen we die zo snel verwerken. Hoeveel uur je onze Bol-experts per week inzet bepaal je zelf. Wij zorgen ervoor dat jouw producten goed vindbaar zijn op het online retail platform. Word jij hier nou enthousiast van?

Bol.com marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?