Bol marketing

EEN KRACHTIG VERKOOPKANAAL

Bol.com is een van de allerbekendste webwinkels in Nederland. Door jouw producten aan te bieden op Bol bereik je meer dan 10 miljoen potentiële klanten in Nederland en België. Hierdoor stijgt het bereik van de onderneming. Om bovenaan in de rankings te komen staan en om jou producten eerder te tonen aan websitebezoekers dan die van de concurrent, is Bol marketing erg belangrijk. Door middel van Bol marketing zorg je dat jouw producten goed gevonden worden en nemen het aantal verkopen toe.  MarketingKarwei helpt je hierbij en voorziet je van alle tips en tricks over het verkopen via Bol.

Bol marketing: hoe pakt MarketingKarwei dat aan?

Wanneer je ervoor kiest om te gaan verkopen op Bol zijn de marketingactiviteiten die daarbij komen kijken erg belangrijk. MarketingKarwei helpt je bij Bol marketing. Een groot deel van de marketing regelt Bol zelf.  De bezoekers die op Bol.com komen,  komen daar door de naamsbekendheid van Bol.com of omdat Bol al goed gevonden wordt op het internet. Dit betekent niet dat jij als bedrijf niets meer hoeft te doen aan marketing! Door Bol marketing goed in te zetten, wordt je namelijk beter gevonden dan concurrenten op het platform zelf. Zo zorgt een goede productomschrijving ervoor dat je stijgt in rankings. Ook kloppende specificaties, werkende EAN-nummers en goede foto’s mogen niet ontbreken. Het is net zoals bij Google ook mogelijk om betaald te adverteren op Bol.com. Door goed onderzoek te doen naar jouw doelgroep en dit te implementeren in de campagnes, is het mogelijk om hoger in de zoekresultaten van Bol te komen en meer omzet te behalen. Wij steven ernaar om een streepje voor te hebben op de concurrentie, waardoor jouw bedrijf een vliegende start kan maken op Bol.com.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Bol marketing voor jouw bedrijf

Ons team bestaat uit een jonge, dynamische mix van hoogopgeleide marketeers. Ons bureau is gevestigd in Nijmegen. Dit betekent niet dat wij alleen in Nijmegen werken. Bij MarketingKarwei werken wij namelijk bij klanten op locatie. Op deze manier leren we het bedrijf, de producten en het team pas écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week en waarvoor je ons inzet. Of dit nou alleen voor Bol marketing is, of voor de inzet van onze andere diensten. Nieuwsgierig geworden naar wat een marketeer van MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bol marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?