Bol verkoper worden

BIEDT JOUW PRODUCTEN ONLINE AAN

Wil jij Bol verkoper worden, maar vind je het lastig om te ontdekken hoe dit moet? MarketingKarwei helpt je hierbij. Onze Bol-experts gaan voor jou aan de slag zodat jij verkoper wordt op Bol. Consumenten kopen tegenwoordig namelijk steeds meer producten vanuit de online schappen. Niet alleen fysieke winkels maken deel uit van het koopproces van de consument, maar ook webwinkels spelen hier dus een steeds groter wordende rol in. Een goed moment om je als bedrijf daarbij aan te sluiten. MarketingKarwei helpt jou met het online aanbieden van jouw producten via Bol.com. Een mooie manier om je bedrijf te laten groeien!

Hoe moet dat, Bol verkoper worden?

Ondanks dat Bol verkoper worden al langer mogelijk is, snappen we dat je vragen hebt over de kansen en uitdagingen die er zijn bij het opzetten van jouw online shop via Bol. MarketingKarwei ondersteunt je daarom met Bol verkoper worden. De webshop heeft een groot bereik van wel 11 miljoen klanten in Nederland en België, iets waar jij met jouw bedrijf van kunt profiteren door jouw producten online aan te bieden. MarketingKarwei zet onze Bol-experts in om een zakelijk account aan te maken voor jou en de producten in de shop te zetten. Hierbij passen we al onze kennis en trucjes toe om de producten op een mooie plek in de zoekresultaten te laten verschijnen. Door te zorgen dat de productomschrijvingen accuraat en van goede kwaliteit zijn geven we aan Bol aan dat jouw productadvertenties geschikt zijn om aan Bol klanten te laten zien.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie regelt dat ik Bol verkoper kan worden?

Bij MarketingKarwei zorgen wij ervoor dat jij Bol verkoper kan worden. We nemen je het werk uit handen zodat jij je kan focussen op wat je het liefst doet. MarketingKarwei is een fris en enthousiast team van marketeers, met als basis Nijmegen. Onze marketeers werken door het hele land, dus ook bij jou op kantoor! Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons in wil zetten. Ben je nou enthousiast geworden en wil je met MarketingKarwei aan de slag?

Bol verkoper worden team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?