Bol zakelijk verkopen

EEN EXTRA VERKOOPKANAAL

Als bedrijf ben je altijd scherp op nieuwe manieren om te groeien. Een verkoopkanaal dat steeds belangrijker wordt, is zakelijk verkopen via Bol. Je kunt ervoor kiezen om je assortiment op Bol.com te plaatsen. Hierdoor stijgt het bereik van je onderneming. Wist je dat je via Bol.com meer dan 10 miljoen potentiële klanten kunt bereiken in Nederland en België? Zakelijk verkopen via Bol is ook nog eens eenvoudig. Bij MarketingKarwei helpen wij jou met het opzetten van een zakelijke account op Bol.com. Wil jij jouw onderneming sneller laten groeien?

Bol zakelijk verkopen: hoe pakt MarketingKarwei dat aan?

Allereerst is het van belang om samen te bepalen of zakelijk verkopen via Bol past bij jouw bedrijf. Als jouw bedrijf geen fysieke producten verkoop, dan heeft zakelijk verkopen op Bol natuurlijk weinig zin. Het allerbelangrijkst is dat Bol.com als verkoopkanaal waarde toevoegt aan jouw bedrijf. Daarom gaan wij samen aan de slag om een antwoord te vinden op vragen als: past deze manier van verkopen bij mijn bedrijf? Zijn concurrenten actief op Bol?  Welke producten zijn geschikt om te verkopen op Bol? Als we deze vragen beantwoord hebben, gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een marketing strategie speciaal gericht op Bol zakelijk verkopen.

Wij doen er daarna alles aan om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke verkoopaccount optimaal wordt ingericht. Als we bepaald hebben welke producten interessant zijn om te gaan verkopen op Bol, dan is het vervolgens van belang om onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten. Denk hierbij aan goede en complete productomschrijvingen, juist werkende EAN-nummers, kwalitatieve productafbeeldingen en correct ingevulde specificaties. Samen zorgen we dat zakelijk verkopen via Bol een succes wordt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Een bliksemstart maken met Bol zakelijk verkopen

Bij MarketingKarwei werken we bij jou op locatie. Op deze manier leren we het bedrijf, de producten en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week wij bij je op locatie werken en waarvoor je ons inzet. Of dit nou alleen voor Bol zakelijk verkopen is, of voor de inzet van onze andere diensten. Bij MarketingKarwei werken enthousiaste HBO en WO marketeers die houden van strakke lijnen, duidelijke communicatie en resultaat. Samen zorgen we voor een bliksemstart op Bol. Nieuwsgierig geworden naar wat een marketeer van MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bol zakelijk verkopen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?