Bovenaan in Google

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Wil jij net als alle andere bedrijven bovenaan in Google staan met jouw website? Merk je dat je daar nu niet staat? Zonde, maar niet verrassend. De concurrentie is groot en er kan er maar één op nummer 1 staan. Maar hoe kom je met jouw goedwerkende website wel hoog in de zoekresultaten van Google? Je hebt hier twee manieren voor:

  1. Gratis vindbaarheid
  2. Betaalde vindbaarheid

Het bereiken van die felbegeerde nummer 1 positie kost veel tijd. De marketeers van MarketingKarwei helpen je hier graag bij. Hieronder lees je meer over deze twee manieren om bovenaan in Google te komen.

Hoe wij zorgen dat jouw bedrijf bovenaan komt in Google

Maar hoe verbeteren wij de vindbaarheid van de website? Allereerst beginnen we altijd met het maken van een zoekwoordenonderzoek. In dit onderzoek kijken we naar de zoekwoorden waar jouw (potentiële) klanten naar zoeken, kijken we naar de concurrentie en controleren we de huidige positie in de zoekresultaten. Wil je echter meteen bovenaan in Google staan? Dan maken we betaalde campagnes aan via Google Adwords. Hieronder hangen we advertenties. Jij bepaalt zelf hoeveel je uit wil geven aan betaalde advertenties. Wil je een band opbouwen met Google door middel van gratis vindbaarheid? Dan prioriteren we de zoekwoorden samen met jou. We schrijven teksten, maken nieuwe pagina’s voor jouw website en optimaliseren de huidige pagina’s op de website. Ten slotte monitoren we de vindbaarheid. Ons advies is om beide methodes tegelijkertijd op te pakken. Op deze manier stijgt de vindbaarheid het meeste.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie gaan mij helpen met bovenaan komen in Google?

Het team van MarketingKarwei heeft maar één doel: meetbaar méér omzet om zo je dromen te kunnen verwezenlijken. Bovenaan in Google staan is een belangrijke stap voor meetbaar méér omzet. We willen immers klanten vinden, boeien en binden. Om jou en het bedrijf goed te leren kennen werken we bij jou op kantoor. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week dit is. Ook bepaal jij het maximale budget dat er besteed wordt aan Adwords. Dus geen onverwachte kosten en zichtbare resultaten. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen?

Bovenaan in Google team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
19 jul 2022

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
14 jul 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?