Bovenaan in Google

Bovenaan in Google

Vindbaar zijn voor klanten

Wil jij net als alle andere bedrijven bovenaan in Google staan met jouw website? Merk je dat je daar nu niet staat? Zonde, maar niet verrassend. De concurrentie is groot en er kan er maar één op nummer 1 staan. Maar hoe kom je met jouw goedwerkende website wel hoog in de zoekresultaten van Google? Je hebt hier twee manieren voor, gratis vindbaarheid en betaalde vindbaarheid. Het bereiken van die felbegeerde nummer 1 positie kost veel tijd. De marketeers van MarketingKarwei helpen je hier graag bij. Hieronder lees je meer over deze twee manieren om bovenaan in Google te komen.

marketingkarwei We werken bij jou op kantoor

marketingkarwei Meetbaar omzetverhogend

marketingkarwei Bewezen succesvol

Marketing strategie

Design, fotografie en film

Online marketing & trainingen

HOE ZORGEN WE ERVOOR DAT JE BEDRIJF BOVENAAN IN GOOGLE KOMT TE STAAN? 

Maar hoe verbeteren wij de vindbaarheid van de website? We beginnen altijd met het maken van een zoekwoordenonderzoek. In dit onderzoek kijken we naar de zoekwoorden waar jouw (potentiële) klanten naar zoeken, kijken we naar de concurrentie en controleren we de huidige positie in de zoekresultaten. Wil je meteen bovenaan in Google staan? Dan maken we betaalde campagnes aan via Google Adwords. Hieronder hangen we advertenties. Jij bepaalt zelf hoeveel je uit wil geven aan betaalde advertenties. Wil je een band opbouwen met Google door middel van gratis vindbaarheid? Dan prioriteren we de zoekwoorden samen met jou. We schrijven teksten, maken nieuwe pagina’s voor jouw website en optimaliseren de huidige pagina’s op de website. Daarna monitoren we de vindbaarheid. Ons advies is om beide methodes tegelijkertijd op te pakken. Op deze manier stijgt de vindbaarheid het meeste.

BOVENAAN IN GOOGLE
bovenaan in google

Wij zorgen ervoor dat je bovenaan in Google komt te staan

Het team van MarketingKarwei heeft maar één doel: meetbaar méér omzet om zo je dromen te kunnen verwezenlijken. Bovenaan in Google staan is een belangrijke stap voor meetbaar méér omzet. We willen immers klanten vinden, boeien en binden. Om jou en het bedrijf goed te leren kennen werken we bij jou op kantoor. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week dit is. Ook bepaal jij het maximale budget dat er besteed wordt aan Adwords. Dus geen onverwachte kosten en zichtbare resultaten. Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen?

 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn met onze marketeers. Hoe wij hen helpen bij het uitvoeren van de marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ lagen en hoe hun hele team enthousiast is geworden over de frisse werkwijze. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe?

Concept e-mail marketing