Bovenin Google

LAAT KLANTEN JOUW WEBSITE VINDEN

MarketingKarwei helpt jou om jouw droom en ambities te verwezenlijken. Door middel van het inzetten van verschillende marketingkanalen maken wij er een sport van om jouw klanten te vinden, te boeien en aan je te binden. Deze strategie leidt tot verhogen van jouw omzet. Hoe wij dit voor je willen bereiken? Door creatief te denken en digitaal te doen. Stap 1 voor het vinden van deze klanten is natuurlijk ervoor zorgen dat jouw website bovenin Google staat. Misschien ben je er al bijna, misschien ben je in de eerste paar pagina’s van Google nog niet terug te vinden. MarketingKarwei kan jou helpen om wél op deze topposities gevonden te worden door middel van zoekmachine optimalisatie. Dit doen wij vanaf ons kantoor in Nijmegen, of bij jou op kantoor zodat we lekker snel kunnen schakelen. Bovenin Google komen te staan is vaak een tijdrovende klus waar je als ondernemer zelf de tijd niet voor hebt, laat ons dit werk van je overnemen!

Hoe helpen wij jou om bovenin Google te komen?

Heb je veel moeite gedaan om een mooie website op te zetten waarin je jouw producten of diensten aanbiedt, maar blijft het aantal websitebezoekers achter? Om ervoor te zorgen dat jouw website die plekken bovenin Google bezet, in plaats van jouw concurrenten, helpen wij jou met zoekmachine marketing. Een website beter vindbaar maken doen we via gratis en betaalde vindbaarheid. Het verbeteren van de gratis (ook wel organische) vindbaarheid bereiken we onder andere door het schrijven van teksten waarin relevante zoektermen verwerkt zitten. Op deze manier begrijpt Google waar jouw webpagina over gaat en word je als relevant gezien, wat zorgt voor een stijging in de zoekresultaten. Het verbeteren van de betaalde vindbaarheid bereiken we onder andere door het opzetten van effectieve AdWords campagnes. Deze hebben direct meetbaar effect omdat je adverteert op de zoektermen waar jij op gevonden wil worden, en hiermee meteen bovenin Google staat! Lees hier meer over hoe wij dit voor jou kunnen aanpakken.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Waarom voor ons kiezen om jou te helpen bovenin Google te komen?

Wij van MarketingKarwei hebben maar één doel: jou helpen jouw dromen te verwezenlijken door meetbaar meer omzet te genereren. Hierbij is bovenin Google komen te staan een goede eerste stap, mensen klikken immers enkel op de bovenste zoekresultaten. Waarom zou je voor ons kiezen om jou in die bovenste zoekresultaten te laten scoren? Je bepaalt zelf hoeveel uur wij jou helpen en op welke gebieden jij wel of geen hulp nodig hebt. We werken niet alleen op ons eigen kantoor, maar ook bij jou op kantoor zodat we echt onderdeel worden van het team. Wil je gebruik maken van onze kennis om ambities te realiseren? Neem dan contact met ons op! Hier kun je lezen wat we nog meer voor jou kunnen betekenen.

Bovenin Google team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?