Business to Business marketing

GOUDEN COMBINATIE TUSSEN STRATEGIE EN MARKETING

Bij business to business marketing richt de aanbieder zich uitsluitend op doelgroepen die bestaan uit bedrijven. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een B2B marketing strategie waar jij je comfortabel bij voelt. Wij zorgen voor een eenduidige en consistente aanpak waarbij de omzet meetbaar stijgt. Het is belangrijk dat deze aanpak onderscheidend is. Door authenticiteit maak jij namelijk het verschil ten opzichte van de concurrentie. Dit helpt uiteindelijk om je dromen en ambities waar te maken. MarketingKarwei is gespecialiseerd in B2B marketing. Wij hebben al veel bedrijven en groothandels hiermee geholpen. Bekijk hier welke bedrijven je voor zijn gegaan. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met business to business marketing? Klik dan hieronder!

Wat is business to business marketing?

Goed uitgevoerde B2B marketing brengt belangrijke producten en diensten onder de aandacht. Een belangrijke focus is conversie optimalisatie. Heb je veel websitebezoekers maar weinig echte leads? Daar kunnen wij bij helpen. Je website is namelijk het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Een ander voorbeeld van business to business marketing is de inzet van LinkedIn. Wij laten graag het authentieke gezicht zien van jouw bedrijf in deze digitale wereld. Daarbij vertrouwen wij erop dat creativiteit en menselijkheid het verschil gaat maken. Benieuwd hoe wij jou door de inzet van LinkedIn kunnen helpen met de benadering van andere bedrijven? Klik dan hier onder.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

De aanpak van business to business marketing

Business to business marketing verandert voortdurend. Hierbij is online marketing niet meer weg te denken uit een goede strategie. Digitale verbinding is hierbij steeds belangrijker. Wij zijn erg benieuwd welke dromen jij als bedrijf hebt voor B2B communicatie. Een belangrijke eerste stap is het definiëren van deze dromen. Ook zijn wij erg benieuwd naar het DNA van je bedrijf. In één tot twee sessies bepalen wij deze samen met jou. Het resultaat is een strategische blauwdruk. Aan de hand daarvan stellen we samen een marketing prioriteitenlijst op die wij meteen stapsgewijs kunnen uitvoeren.  Hoe we dit DNA goed leren kennen? We werken bij jouw op kantoor én we houden je maandelijks op de hoogte van de kosten en opbrengsten van marketing. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Klik dan hier onder.

Business to Business marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over groothandel marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?