Communicatiebureau Den Bosch

OPVALLEN MET JOUW VERHAAL

Wil jij boven de concurrentie uitstijgen met jouw unieke verhaal? Dat kan! Als communicatiebureau in Den Bosch zorgt MarketingKarwei ervoor dat je opvalt bij jouw doelgroep. Maar hoe doen we dit dan? Het liefste werken we bij jouw op kantoor. Zo komen we achter hét echte DNA van jouw organisatie, waardoor we je verhaal nog beter kunnen overbrengen. Daarnaast helpen de marketeers van MarketingKarwei jouw onderneming met alle facetten van marketing. Bij ons heb je alles onder één dak! Tot slot houden wij marketing simpel. Geen moeilijke vaktermen, maar eenvoudige communicatie die iedereen begrijpt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact met ons op, dat vinden wij leuk!

Communicatiebureau Den Bosch: wat doen jullie?

Goed onderzoek staat bij ons aan de basis van elk succes. Als communicatiebureau in Den Bosch beginnen we hier ook altijd. Samen kijken we naar de huidige situatie en bespreken we jouw dromen: waar wil je naartoe? Op basis van deze resultaten ontwikkelen we een marketing strategie die écht past bij jouw bedrijf.

Een belangrijk onderdeel van de strategie is de doelgroep, want verschillende doelgroepen bereik je via verschillende communicatiekanalen. Wij weten precies welk kanaal we moeten inzetten om je verhaal over te brengen aan jouw doelgroep. Denk aan het gebruik van sociale media kanalen, je eigen website of e-mail marketing. Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens op onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Communicatiebureau Den Bosch: wie zijn jullie?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit frisse en ambitieuze marketeers. Ons doel? Samen jouw onderneming naar een hoger niveau tillen door middel van marketing. Een combinatie van creatief denken en digitaal doen: dat maakt ons als communicatiebureau in Den Bosch uniek. Wij hebben kantoren in Nijmegen en Utrecht, maar onze toppers rijden door heel Nederland om jouw bedrijf te ondersteunen met marketing. De klant is bij ons altijd koning. Jij bepaalt daarom ook hoeveel uur, wanneer en waarvoor je ons wil inzetten. Door twee keer per jaar een simpele berekening erop los te laten heb jij een helder overzicht van de omzet en kosten van onze werkzaamheden. Dit zorgt voor een meetbaar resultaat. Fijn toch?

Helemaal enthousiast geworden? Gaaf! Wij gaan met alle plezier voor je aan de slag.

Communicatiebureau Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?