Communicatiebureau Nijmegen

HOE VERTEL JE JOUW VERHAAL?

Ben jij op zoek naar een communicatiebureau in Nijmegen die helpt bij het inzetten van al je communicatiekanalen? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres! Elk bedrijf heeft zijn unieke verhaal en boodschap. In de moderne samenleving van nu, waarbij je wordt overladen met content, is het super belangrijk dat jouw boodschap er boven uit springt. MarketingKarwei helpt bedrijven hierbij door het effectief inzetten van hun marketing en communicatiekanalen. Wij doen dit op basis van onze drie pijlers: marketing strategiedesign, video & fotografie en online marketing & trainingen. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij meetbaar meer omzet genereert voor jouw bedrijf. Lees hieronder wat onze pijlers inhouden en hoe wij jou kunnen helpen met het effectief inzetten van jouw communicatiekanalen.

Communicatiebureau Nijmegen: hoe gaan jullie te werk?

Jouw website vormt de basis voor een goede communicatie met jouw doelgroep. Wij zorgen er eerst voor dat deze website geoptimaliseerd is. De website is namelijk hét visitekaartje voor (potentiële) klanten. Wanneer deze website geoptimaliseerd is en er piekfijn uitziet, wil je natuurlijk ook dat de website gevonden wordt. Daarom gaan we daarna aan de slag met de vindbaarheid van jouw website. Dit kan je op twee manieren doen: SEA en SEO. Wij adviseren om beiden toe te passen. Dit gaat zorgen voor meetbaar meer omzet.

Naast je website heb je natuurlijk ook nog andere communicatiekanalen. Social media is daar een groot onderdeel van. Social media marketing helpt jou bij het gericht bereiken van jouw doelgroep. Een groot voordeel van social media marketing is dat je precies kan zien wat de resultaten zijn. Hierdoor weet je dus precies wat wel en niet werkt. De marketeers van MarketingKarwei hebben hier veel ervaring mee en helpen jou bij het effectief inzetten van de social media kanalen. Dit doen zij met behulp van creatief beeldmateriaal en teksten.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Communicatiebureau Nijmegen: wie zijn jullie?

Bij MarketingKarwei nemen we je marketing- en communicatie werk uit handen. Je zit nergens aan vast en je beslist zelf hoeveel uur je ons inzet. Onze ploeg bestaat uit gemotiveerde HBO of universitair geschoolde marketeers. Zij doen niets liever dan het uiterste resultaat voor klanten behalen. Wij werken bij jou op kantoor, zodat we het bedrijf echt leren kennen. Daarbij zorgen wij voor zichtbaar resultaat. Dit doen we door twee keer per jaar, op een simpele manier te meten, wat onze marketingactiviteiten opgeleverd hebben. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten. Ben jij enthousiast geworden en wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Communicatiebureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?