Communicatiebureau Oss

BEREIK JOUW DOELGROEP!

Ben jij op zoek naar een communicatiebureau in Oss? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. MarketingKarwei is hét marketing- en communicatiebureau dat helpt bij het effectief inzetten van verschillende kanalen. Ons kantoor zit gevestigd in Nijmegen. Maar wij hebben gemerkt dat het erg goed werkt om bij onze klanten op kantoor te werken. We komen ook zeker graag naar jouw kantoor in Oss. Wat wij belangrijk vinden? Jou verrassen met creatieve, alternatieve ideeën en zorgen voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Op deze manier helpen we jou met groeien. Wil jij net als onze klanten meer plezier en omzet halen uit marketing en communicatie?

Werkzaamheden communicatiebureau Oss

Welke werkzaamheden wij uitvoeren? Daarvoor leggen wij de vraag bij jou: wat zoek jij in een marketing- en communicatiebureau? Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze werkzaamheden aansluiten bij jouw bedrijf. Als basis voor onze werkzaamheden gebruiken wij dan ook de strategie van jouw bedrijf. Nog geen marketing- en communicatiestrategie? Wij helpen ook bij strategie ontwikkeling. Vanuit deze strategie kunnen wij aan de slag gaan met de gewenste werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarvan is de doelgroep. Wij weten hoe wij verschillende doelgroepen gericht kunnen bereiken met communicatiekanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media maar ook aan het schrijven van nieuwsbrieven of blogs. Meer weten over onze werkzaamheden, klik hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van communicatiebureau Oss

Wie werken er bij communicatiebureau Oss? Ons stralende team bestaat uit marketing en communicatie experts met een HBO of universitaire opleiding. Wij zijn gemotiveerd en denken altijd vanuit de klant. Daarom vinden we het ook erg belangrijk om het bedrijf en de medewerkers écht te leren kennen. Hier zorgen we voor door bij jou op kantoor te werken. Daarbij bepaal jij zelf hoeveel uur per week en voor welke werkzaamheden jij ons inzet. Geen abonnementen of contracten, daar houden wij niet van. Maandelijks ontvang je een rapportage met daarin de kosten en opbrengsten van ons werk. Dat zorgt voor zichtbaar resultaat en geen onverwachte kosten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Communicatiebureau Oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?