Concept e-mail marketing

HULP BIJ JOUW MAILINGS

Wil je graag starten met het concept e-mail marketing of ben je bezig maar heb je er steeds minder tijd voor? MarketingKarwei helpt je met het versturen en onderhouden van jouw e-mail marketing. De effectiviteit van e-mail marketing is afhankelijk van de inhoud en titel van je mailings. Zo is het belangrijk dat je een korte en interessante titel gebruikt die kliks genereerd. Daarnaast moet de inhoud gevuld zijn met relevante én interessante informatie die ook aansluit bij de titel. Ook moet je e-mail naar de juiste mensen gestuurd worden en ook ontvangen worden. Wil je meer weten over e-mail marketing?

Hoe werkt het concept e-mail marketing?

Het belangrijkste van het concept e-mail marketing is dat jouw mails geopend en gelezen worden door de ontvangers. Het is namelijk de beste manier om (toekomstige) klanten te informeren over promoties, trends of andere ontwikkelingen voor jouw sector of bedrijf. De inhoud varieert verder van bedrijf tot bedrijf. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om nieuwe producten te promoten? Dan schrijven wij een sterke mailing gericht op het verkopen van deze nieuwe producten. Maar ook up- en cross selling of juist inschrijvingen voor een evenement of webinar genereren zijn geschikte onderwerpen voor een mailing. Samen met onze marketeer beslis jij waar jij jouw e-mail campagne op wil richten. Zo groeien we samen!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie verzorgt het concept e-mail marketing voor mij?

De marketeers van MarketingKarwei gaan graag met het concept e-mail marketing voor jou aan de slag. MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau gelegen in Nijmegen. Onze marketeers werken door heel Nederland en gaan dus ook bij jou op kantoor aan de slag. Zo worden we echt onderdeel van het team en kunnen we eenvoudig schakelen. Ben je benieuwd wie voor jou aan de slag kan gaan? Bekijk dan eens onze teampagina. Ben je enthousiast geworden en wil je met MarketingKarwei aan de slag?

Concept e-mail marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over e-mail marketing

email marketing groothandel
4 min | 
18 nov 2020

E-mail marketing: zo interesseer in plaats van irriteer je jouw klanten

E-mail is nog steeds een veel gebruikt communicatiemiddel. Daardoor wordt e-mail marketing ook een steeds belangrijker medium.

e-mailadressen verzamelen
4 min | 
25 okt 2019

9 tips om e-mailadressen te verzamelen

Een digitale nieuwsbrief is de perfecte manier om in contact te blijven met (potentiële) klanten. Maar hoe verzamel je het beste e-mailadressen?

Email marketing
4 min | 
19 aug 2019

E-mailmarketing in 8 seconden

Op het internet is alles snel. Onze aandacht schiet heen en weer tussen sociale media, e-mails en websites. Hierdoor hebben we meer dingen om ons op te focussen. Wat betekent dit voor e-mailmarketing?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?