Concurreren met IT-recruiters

OVERTUIG SOLLICITANTEN MET JOUW WERKGEVERSMERK

Ben je opzoek naar nieuwe IT’ers, maar worden alle sollicitanten weggekaapt door recruiters? Wij zorgen er samen met jou voor dat de sollicitanten eerst bij jou aankloppen voordat de recruiters ze benaderen! Hoe wij concurreren met IT-recruiters? Door een combinatie van employer branding, vindbaarheid en uitstraling. Doordat jij bovenaan komt in Google en weet uit te stralen wat sollicitanten zoeken, zullen je vacatures makkelijker vervult worden. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Plan een afspraak in en wij gaan binnenkort met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Ga de concurrentie aan met IT-recruiters!

Allereerst gaan we kijken wat de huidige status van jouw werkgeversmerk is. Wat straal je momenteel uit? Hoe kijken de huidige medewerkers tegen het bedrijf aan? Wat zeggen (ex)-werknemers online over jullie bedrijf? Vanuit dit beginpunt gaan we kijken waar we naartoe willen. We ontwikkelen een marketing strategie speciaal gericht op het aantrekken en behouden van (nieuwe) werknemers. Dit zijn de eerste stappen die we samen ondernemen in het concurreren met IT-recruiters.

Met deze marketing strategie gaan we ervoor zorgen dat jouw werkgeversmerk wordt uitgestraald op elke mogelijke manier. Dit komt tot uiting in bijvoorbeeld een goed geschreven vacatures en een speciale werken-bij pagina. Maar ook op de verschillende social media kanalen en op de algemene website laten we het werkgeversmerk naar voren komen. Zorg dat je werkgeversmerk intern ook tot uiting komt. Het totaalplaatje zorgt voor een sterk werkgeversmerk en zorgt ervoor dat jij de juiste werknemers weet te vinden en behouden.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Samen concurreren met IT-recruiters

MarketingKarwei is het marketingbureau wat zich gespecialiseerd heeft in onder andere employer branding en concurreren met IT-recruiters. Door onze huidige klanten in de IT-branche weten wij precies wat er speelt in de IT-wereld op het gebied van marketing waardoor we weten hoe we sollicitanten en klanten naar jouw bedrijf trekken.

Ons toegankelijke team gaat graag een keer koffie met je drinken. Als je geen zin hebt in zware procedures, vaste contracten en vage werkzaamheden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken bij jou op locatie, geven je een duidelijk overzicht van onze werkzaamheden en de ROI en werken op projectbasis. Benieuwd naar ons team?

Concurreren met IT-recruiters team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over employer branding

5 tips vacature plaatsen
5 min | 
31 jan 2022

Wat als alleen een vacature online plaatsen niet werkt? 5 tips die jou op weg helpen!

Online zijn er talloze vacatures te vinden. Wij leggen je uit hoe jouw vacature gaat opvallen bij je doelgroep.

7-tips-voor-werkgevers-om-het-perfecte-sollicitatiegesprek-te-voeren
5 min | 
7 okt 2021

7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren

Het sollicitatiegesprek is een belangrijk onderdeel in het wervingsproces voor nieuw personeel. Om jullie een handje te helpen geven wij 7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren.

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?