Content marketing

KLANTEN BOEIEN EN BINDEN

Content marketing is een belangrijk begrip als het gaat om het boeien en binden van je klanten. Het heeft betrekking op alle content die je deelt met potentiële klanten. Denk hierbij aan de inhoud, het beeldmateriaal en de informatie op jouw website en social media kanalen. Door middel van content marketing zorg je ervoor dat de content die je deelt waardevol, relevant en consistent is. Hierbij staat het promoten van jouw product of dienst niet centraal. Het gaat juist om de interesses en de behoeften van jouw doelgroep en daarbij aansluiten. Hierbij zijn creativiteit en verrassen met alternatieve inzichten sleutelwoorden. Hierdoor weet je klanten aan te trekken en te binden en dit zorgt automatisch voor meer verkopen en een hogere omzet. Benieuwd hoe MarketingKarwei jou hiermee kan helpen en wat onze aanpak is? Lees dan verder.

Content marketing: Hoe doen jullie dat?

Voor content marketing is het belangrijk dat je aansluit bij jouw doelgroep. Daarom beginnen we eerst met het ontwikkelen van een marketingstrategie. Op basis daarvan wordt de doelgroep bepaald. Zodra we weten wat de doelgroep is, gaan we ons verdiepen in de interesses en de behoefte van de doelgroep. Met deze kennis maken we samen met jou plannen voor nieuwe content. We bedenken teksten voor op de website en posts voor op social media. Hierbij sluiten we echt aan bij de doelgroep zodat we ze weten te boeien. Binden doen we door met regelmaat nieuwe, creatieve content te plaatsen, waardoor we de doelgroep blijven interesseren. Dit doen we door middel van uniek beeldmateriaal, fotografie, video en design, waar onze creatieve marketeers gespecialiseerd in zijn.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Content marketing - de werkwijze van MarketingKarwei

Wat zo prettig is aan MarketingKarwei? Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waarmee we jou mogen helpen. Hierdoor heb je geen onverwachte kosten. Daarnaast komen wij naar jou toe! Wij werken het liefste bij jou op kantoor. Zo worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht kennen. Zo zorgen we ervoor dat de content marketing goed aansluit bij de marketing strategie en identiteit van jouw bedrijf.

Wil jij aan de slag met content marketing? En daarmee (potentiële) klanten boeien en binden?

Content marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?