Content marketing

KLANTEN BOEIEN EN BINDEN

Content marketing is een belangrijk begrip als het gaat om het boeien en binden van je klanten. Het heeft betrekking op alle content die je deelt met potentiële klanten. Denk hierbij aan de inhoud, het beeldmateriaal en de informatie op jouw website en social media kanalen. Door middel van content marketing zorg je ervoor dat de content die je deelt waardevol, relevant en consistent is. Hierbij staat het promoten van jouw product of dienst niet centraal. Het gaat juist om de interesses en de behoeften van jouw doelgroep en daarbij aansluiten. Hierbij zijn creativiteit en verrassen met alternatieve inzichten sleutelwoorden. Hierdoor weet je klanten aan te trekken en te binden en dit zorgt automatisch voor meer verkopen en een hogere omzet. Benieuwd hoe MarketingKarwei jou hiermee kan helpen en wat onze aanpak is? Lees dan verder.

Content marketing: Hoe doen jullie dat?

Voor content marketing is het belangrijk dat je aansluit bij jouw doelgroep. Daarom beginnen we eerst met het ontwikkelen van een marketingstrategie. Op basis daarvan wordt de doelgroep bepaald. Zodra we weten wat de doelgroep is, gaan we ons verdiepen in de interesses en de behoefte van de doelgroep. Met deze kennis maken we samen met jou plannen voor nieuwe content. We bedenken teksten voor op de website en posts voor op social media. Hierbij sluiten we echt aan bij de doelgroep zodat we ze weten te boeien. Binden doen we door met regelmaat nieuwe, creatieve content te plaatsen, waardoor we de doelgroep blijven interesseren. Dit doen we door middel van uniek beeldmateriaal, fotografie, video en design, waar onze creatieve marketeers gespecialiseerd in zijn.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Content marketing - de werkwijze van MarketingKarwei

Wat zo prettig is aan MarketingKarwei? Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waarmee we jou mogen helpen. Hierdoor heb je geen onverwachte kosten. Daarnaast komen wij naar jou toe! Wij werken het liefste bij jou op kantoor. Zo worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht kennen. Zo zorgen we ervoor dat de content marketing goed aansluit bij de marketing strategie en identiteit van jouw bedrijf.

Wil jij aan de slag met content marketing? En daarmee (potentiële) klanten boeien en binden?

Content marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?