Conversie optimalisatie

Stuur bezoekers de juiste kant op

Heb je een fantastisch ingerichte website, maar blijven de aankopen of aanvragen uit? Dan is het een goed plan om in te zetten op conversie optimalisatie. Vaak wordt niet begrepen waarom deze aanvragen of aankopen uitblijven. Met als gevolg dat je de prijzen aanpast of gratis dingen gaat weggeven. Dat is erg zonde! Als aankopen uitblijven, komt dat 90% van de tijd doordat de bezoeker moeite moet doen om deze aankoop of aanvraag af te ronden. Met conversie optimalisatie help je je bezoeker met het afronden van die aankoop of aanvraag. Aan de hand van data én het toepassen van wat slimme trucs helpen wij bij het optimaliseren van jouw website.

  • Vergroot de groei van jouw bedrijf met conversie optimalisatie
  • Verhoog klantbetrokkenheid en genereer meer leads door een verbeterde gebruikerservaring
  • Investeer in duurzame groei voor jouw bedrijf
  • We werken bij jou op locatie zodat we jouw bedrijf echt leren kennen

Voordelen van conversie optimalisatie

1. Verhoog conversies

Krijg meer contactaanvragen, verkopen of leads

2. Verbeterde gebruikerservaring

Verhoog de betrokkenheid van bezoekers

3. Maximaal rendement

Haal meer uit je huidige websitebezoekers

Onze conversie optimalisatie experts

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Joost Bressers

Joost Bressers

Tessa Peters

Tessa Peters

Waarom is conversie optimalisatie belangrijk voor jouw bedrijf?

Conversie optimalisatie is cruciaal voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om het maximale rendement te halen uit jouw online aanwezigheid. Hoe meer je haalt uit je huidige bezoekers, hoe beter! Zo verhoog jij je omzet en groeit je klantenbestand. Het verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar zorgt er ook voor dat jouw marketingbudget effectief wordt benut. Wie wil dat nou niet?

Onze werkwijze

Stap 1

Analyseren van de huidige conversiepunten: Welk pad volgen je bezoekers nu en waar lopen ze op vast?

Stap 2

Identificeren van optimalisatiemogelijkheden: Hoe zorgen we voor een soepel proces? Door A/B testen kijken we naar verbeteringen en waar we deze kunnen toepassen.

Stap 3

Implementeren van strategische verbeteringen: We implementeren de beste opties en verbeteringen, zoals het aanpassen van inhoud, laadsnelheid en responsiviteit.

Stap 4

Continue monitoring en aanpassing: Conversie optimalisatie blijft een continu proces, waarbij we de conversiepunten blijven analyseren om te zien hoe de wijzigingen presteren.

Conversie optimalisatie

Meer leren over conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is essentieel voor het transformeren van websitebezoekers naar betalende klanten. Het is de kunst van het verfijnen van jouw website of landingspagina’s om de gewenste acties te maximaliseren, zoals aankopen, inschrijvingen of offerteaanvragen. Wellicht dat jouw website al een mooi aantal bezoekers trekt, maar er relatief weinig conversies plaatsvinden. Is dit iets dat je zelf wil oppakken? In een training geven wij je de tips en tricks die ervoor zullen zorgen dat meer websitebezoekers geactiveerd worden waardoor je conversiepercentage zal verhogen.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw bedrijf beter vindbaar maken. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze conversie optimalisatie aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!