Conversie website verhogen

Vergroot je online succes met conversie marketing

Heb jij wel al veel website- of webshopbezoekers, maar blijven de aanvragen en aankopen uit? Dan is conversie marketing voor jou dé oplossing. Dit is simpelweg het aantal conversies op jouw website verhogen. Maar wat is een conversie precies? Een conversie is een actie die een bezoeker op je website of webshop uitvoert. Denk hierbij aan het invullen van het contactformulier, het aanvragen van een offerte, het downloaden van een e-book of het kopen van een product. Samen gaan we ervoor zorgen dat het aantal conversies op je website wordt verhoogt, waardoor jij de concurrentie voorblijft. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder of neem gezellig contact met ons op.

Conversie website verhogen: meten is weten!

Samen bepalen we wat de doelen van je website zijn. Zo krijgen we duidelijk in beeld wat een conversie voor jou is. Dan gaan we de huidige situatie bekijken. Aan de hand van onze zelfgemaakte conversie optimalisatie checklist stellen we een lijst op met verbeterpunten. Ook kijken we hier of we alleen jouw huidige website gaan optimaliseren of dat het beter is om een nieuwe website te laten maken. Na overleg met jou voeren we deze zo snel mogelijk door.

Hierna gaan we testen en meten: Waar haken mensen af en waarom? En werkt de ene knop beter dan de andere knop? Als we dit testen en de beste variant toepassen zorgen we ervoor dat jouw website vele malen succesvoller wordt. Zo zijn bijvoorbeeld de kleur van actieknoppen, de plek van linkjes en de lay-out van je website bepalend voor je conversieratio.

Vertel ons wat je met je website wilt bereiken en we gaan voor je aan de slag! Eerst stellen we realistische doelstellingen op en vervolgens gaan we meten, testen en verbeterpunten doorvoeren. Op deze manier gaan wij de conversies op je website verhogen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

We verhogen de conversies van je website op jouw kantoor

Wij gaan voor je aan de slag bij jou op locatie. Deze werkwijze gebruiken wij zodat de communicatie makkelijk en snel verloopt. Daarnaast kun jij zelf bepalen hoeveel uur wij voor jou aan de slag gaan en ben je niet gebonden aan een abonnement of een contract. Wij brengen jou maandelijks op de hoogte van de door ons uitgevoerde werkzaamheden, zodat jij duidelijk ziet waarmee wij bezig zijn geweest. Daarnaast krijg je een overzicht van de kosten en opbrengsten van deze uitgevoerde werkzaamheden. Mogen wij jou helpen om het aantal conversies voor je website te verhogen?

Conversie website verhogen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over website optimalisatie

10 psychologische principes
6 min | 
15 jul 2021

Landingspagina optimalisatie volgens 10 psychologische principes

Heb je op jouw website ook veel landingspagina’s? Bijvoorbeeld om op zoveel mogelijk zoekwoorden gevonden te worden of omdat je veel acties opzet?

mobiel vriendelijke website
4 min | 
16 jun 2021

Een mobiel vriendelijke website is leidend: hoe jij hierdoor een voorsprong kunt nemen op concurrenten

Er is geen ontkomen meer aan: het gebruik van mobiel neemt een steeds belangrijkere rol aan in onze dagelijkse samenleving.

Blog header GTM
3 min | 
17 jun 2020

Google Tag Manager: wat is het? Plus 5 redenen om het te gebruiken voor jouw bedrijf

Als ondernemer of marketeer wil je zo veel mogelijk uit je website of webshop halen. Je wilt dat bezoekers gemakkelijk door je website scrollen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?