Digitaal marketingbureau Nijmegen

Vindbaar zijn voor klanten

Marketing is een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijf. Wij als digitaal marketingbureau Nijmegen weten dat als geen ander. Je kunt als onderneming verschillende redenen hebben om marketingactiviteiten uit te voeren. Heb jij bijvoorbeeld een tip top website, maar merk je dat je nog niet goed gevonden wordt door (potentiële) website bezoekers? Of merk je dat de concurrentie steeds groter wordt? Wat de reden ook is, wij bij MarketingKarwei helpen je graag. MarketingKarwei is een digitaal marketingbureau in Nijmegen, maar we werken graag bij jou op locatie. Wij kunnen je helpen met alles wat met marketing te maken heeft. Benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

Digitaal marketingbureau Nijmegen: wat doen jullie?

Wij helpen ondernemingen bij alle facetten op het gebied van marketing. Een belangrijke eerste stap is het definiëren van het DNA van je bedrijf. Wat is jouw ultieme droom? En wat wil jij bereiken met jouw bedrijf? Door de marketing strategie van jouw bedrijf in kaart te brengen, stellen we concrete doelen voor de toekomst. Samen met jou willen we deze dolgraag behalen. Zo zorgen we ervoor dat jouw website goede conversies behaalt door de inzet van website optimalisatie. Door middel van SEO (gratis vindbaarheid) en SEA (betaalde vindbaarheid) word jouw website beter gevonden op het internet. Hierdoor komen (potentiële) klanten bij jou terecht, in plaats van bij de concurrent. Ook voor goede content kan je bij ons terecht. Met design, video en fotografie creëren we beeldmateriaal die je op de website, maar ook op social media kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Digitaal marketingbureau Nijmegen: wie zijn jullie?

Je ziet digitaal marketingbureau Nijmegen staan, maar jou kantoor is niet gevestigd in Nijmegen? Geen probleem, wij komen ook jou helpen met de marketingactiviteiten voor jouw bedrijf. Wij werken graag bij jou op kantoor, of dit nou in Nijmegen is of ergens anders in Nederland. Op deze manier leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Je bepaalt zelf het budget. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Digitaal marketingbureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?