Digitaal marketingbureau

Meetbaar meer omzet genereren

Ben je op zoek naar een digitaal marketingbureau? MarketingKarwei is hét digitale marketingbureau van Nijmegen. Maar wij zijn niet alleen op kantoor in Nijmegen te vinden, onze kracht is namelijk dat we ook bij klanten op kantoor werken, waar jouw bedrijf zich ook bevindt! Waarom we graag bij jou op kantoor werken? Dan kunnen wij lekker snel schakelen en heb je goed inzicht in de werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Wij geven niet alleen marketingadvies, maar voeren alle marketingwerkzaamheden ook voor je uit. MarketingKarwei zorgt voor meetbaar meer omzet én we zijn bewezen succesvol. Mogen wij helpen jouw dromen te verwezenlijken?

Hoe wij als digitaal marketingbureau te werk gaan

Wij starten met het optimaliseren van je website want dit is immers één van je belangrijkste visitekaartjes. We zorgen voor een overzichtelijke lay-out en duidelijke actieknoppen. Ook doen we een zoekwoordenonderzoek, waarin we uitzoeken welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Waar wil je op gevonden worden en word je daar nu ook al op gevonden? Deze zoekwoorden zijn de basis voor het verbeteren van de gratis en betaalde vindbaarheid. Je website kan namelijk nog zo mooi zijn, als je doelgroep hem niet kan vinden in Google, dan heb je er niets aan.

Naast je website, zijn ook je sociale media kanalen een belangrijk visitekaartje. Jij beslist welke kanalen je in wilt zetten. Wil je daarnaast nog effectieve e-mailcampagnes opzetten? Ook dit kunnen wij voor je doen! Wij ontzorgen je van A-Z op marketinggebied. Meer weten over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Waarom MarketingKarwei als digitaal marketingbureau?

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten echt goed leren kennen. Dit zorgt er namelijk voor dat we onze werkzaamheden helemaal af kunnen stemmen op het DNA van jouw bedrijf en jouw wensen. Wij doen niet aan langdradige adviesrapporten, maar geven je direct 20 concrete ideeën waar we mee aan de slag kunnen gaan. Wij houden dingen graag simpel! Jij besluit welke ideeën we gaan uitvoeren. Dit alles vindt natuurlijk plaats bij jou op kantoor, waar we daarna ook samen met jou aan de slag zullen gaan met al je marketing activiteiten. Hier hoef je vanaf nu zelf niet meer aan te denken, laat ons als ervaren digitaal marketingbureau dit maar afhandelen! Samen zorgen wij ervoor dat we jouw klanten vinden, boeien en aan je binden. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan hier meer over de verschillende diensten die wij aanbieden of neem meteen contact met ons op.

Digitaal marketingbureau team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?