Digitale marketing

WAARDE CREËEREN VOOR KLANTEN

Ben je op zoek naar een (online) marketingbureau in Oss? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Ons marketingbureau is weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar we komen graag richting Oss om jou te helpen met groeien. Hoe we dat doen? Met behulp van strategiecreativiteitonline marketing en trainingen. We verrassen je met alternatieve en creatieve ideeën en zorgen voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Met een simpele methode kunnen we precies bereken wat de marketing kost maar belangrijker: hoeveel extra omzet er via marketing binnenkomt. Meer lezen over wat wij precies doen? Klik dan hieronder.

Wat is digitale marketing?

Wij snappen dat de term digitale marketing je in verwarring kan brengen met de termonline marketing.  Het gaat over alle digitale kanalen die je kan gebruiken om een product of dienst te promoten. Ons marketing team, het kloppende hart van ons bedrijf, helpt jou graag bij de inzet van deze digitale kanalen. Wij doen er alles aan om jou dromen te verwezenlijken. Hoe we dit doen? We bieden verschillende marketing diensten aan waarmee we gaan zorgen voor concrete resultaten. We hebben een berekening ontwikkeld waarmee we precies kunnen zien hoeveel marketing oplevert voor jouw bedrijf. We kunnen je helpen met website optimalisatiezoekmachine optimalisatie en social media.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

De toekomst

De toekomst van digitale marketing ziet er rooskleurig uit. Hierdoor wordt het mogelijk om nog meer en betere gepersonaliseerde boodschappen naar jou doelgroep te versturen. Een eerlijke en empathische benadering blijft namelijk altijd relevant. Ons doel daarbij is dat we klanten voor je vinden, boeien en aan je binden. Zo worden zij écht ambassadeur van je bedrijf. Daarbij bepaal jij zelf hoeveel uur je ons inzet. Wij werken graag bij je op kantoor zodat wij het bedrijf écht goed leren kennen, door heel Nederland. We houden je maandelijks op de hoogte van de resultaten! Alvast kennis maken met ons team? Klik dan hieronder.

Digitale marketing team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?