image-2019-02-21 (1)

E-mail marketing

Inspireren en overtuigen

In een wereld waarin mensen heel veel mails ontvangen, geloven wij dat het onderscheidend vermogen van een bedrijf het verschil kan maken. Hiervoor zijn de dromen en de strategie erg belangrijk. Deze hebben we samen opgesteld. We vertrouwen erop dat ondernemers en bedrijven die het lef hebben hun dromen na te jagen altijd onderscheidend zijn. Door dit te delen via inspirerende en overtuigende mailings zorgen we voor binding met toekomstige klanten en meetbaar meer omzet. Met behulp van creatieve beelden en sterke teksten brengen we een boodschap over. Deze klantenbinding zorgt ervoor dat mails niet in de prullenbak belanden.

 

 Marketingbureau Oss  We werken bij jou op kantoor

Marketingbureau Oss Meetbaar omzetverhogend

Marketingbureau Oss Bewezen succesvol

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

Verhalen delen voor meetbaar resultaat

Haal je nu nog te weinig leads uit de nieuwsbrieven of mails die je verstuurt? Dan raden wij aan om de focus te leggen op het binnenhalen van aanvragen met behulp van mailings. We delen verhalen via mails. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat authenticiteit zichzelf verkoopt. We gaan voor een gouden combinatie van eigen fotografie, video en een tekst die past bij het DNA van je bedrijf. Dit zorgt voor meetbaar resultaat. Geen spam of mails die direct in de prullenbak belanden. Nee, we gaan voor mails die aansluiten bij wat de doelgroep wil weten. De eerste stap is dan ook het vaststellen van verschillende doelgroepen. Je vraagt jezelf af: wat willen deze (potentiële) klanten weten? Dit bepaalt de inhoud en frequentie van e-mailmarketing.

e-mailmarketing
Marketing automation

Wil je nog een stapje verder gaan? 

Ben je toe aan de volgende stap op het gebied van e-mail marketing?  Wil je meer resultaat halen uit leadopvolging en cross- en upsell? Dan wordt het tijd voor e-mail automation ofwel marketing automation. MarketingKarwei helpt je hier bij. Hiervoor werken we samen met onze partner Qamel. Ze zijn gespecialiseerd in marketing automation en zijn zeker niet ‘de eerste de beste’. Qamel is namelijk al meerdere keren verkozen tot beste E-mail marketingbureau van Nederland door Emerce Top 100. Zij helpen je graag dat ene stapje verder of je nu een complete beginner bent of al een professional op dit gebied. Ze helpen je met marketing automation software, een marketing automation strategie, marketing automation onboarding (de inrichting, uitleg en ondersteuning) en met lead management. Dus wil jij meer leads binnenhalen met e-mailmarketing? 

Klanten binden met e-mails

We gaan niet zomaar voor resultaat, maar altijd voor meetbaar resultaat. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat je elke maand op de hoogte bent van de werkzaamheden en de kosten & opbrengsten van deze werkzaamheden. Hierdoor kunnen we elke maand de strategie bijstellen als gevolg van de kosten en opbrengsten. En dit doen we allemaal vanuit jouw kantoor. Ja echt, we werken bij jou op kantoor. Hierdoor leren we je bedrijf goed kennen en worden we onderdeel van het team. Dat resulteert in mailings die passen binnen het DNA en de dromen van het bedrijf. Dat werkt wel zo makkelijk!

MarketingKarwei team