E-mailmarketing

Verhoog betrokkenheid en conversies

E-mailmarketing blijft een van de meest effectieve manieren om direct in contact te komen met je doelgroep. Of je nu een beginnend bedrijf bent dat net zijn eerste stappen zet in de wereld van digitale marketing, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te bereiken, e-mailmarketing biedt jou een krachtig middel om je doelen te bereiken. MarketingKarwei ontwikkelt en beheert je e-mailcampagnes en onze specialisten zorgen ervoor dat jouw e-mailcampagnes succesvol worden. 

  • Verstuur gerichte berichten door doelgerichte segmentatie
  • Bespaar tijd en moeite met geautomatiseerde e-mailcampagnes
  • Persoonlijk contact: wij werken bij jou op locatie
  • Laat je merk opvallen met creatieve en overtuigende e-mails
  • Meet prestaties nauwkeurig voor groei en succes
  • Verhoog merkloyaliteit en creëer een sterke band met je klanten

Voordelen van e-mailmarketing

1. Directe interactie

Communiceer direct met je doelgroep

2. Verhoog betrokkenheid

Verstuur gepersonaliseerde berichten

3. Meetbare resultaten

Analyseer en optimaliseer je campagnes

Onze e-mailmarketing experts

Nadieh wegdam

Nadieh Wegdam

David Eijkhout

David Eijkhout

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Waarom is e-mailmarketing belangrijk voor jouw bedrijf?

E-mailmarketing is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken, betrekken en te laten converteren. Daarnaast is het mogelijk om waardevolle relaties op te bouwen met klanten. In tegenstelling tot social media of andere marketingkanalen, komt e-mail rechtstreeks in de inbox van de ontvanger terecht, waardoor de kans groter is dat deze wordt gezien of gelezen. 

Onze werkwijze

Stap 1

Doelstelling opstellen: Meetbare doelstellingen zorgen ervoor dat het succes van een e-mailcampagne achterhaald kan worden.

Stap 2

Segmentatie en doelgroepbepaling: We analyseren jouw klantendatabase en segmenteren jouw doelgroep.

Stap 3

Contentcreatie en planning: We ontwikkelen waardevolle content die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep.

Stap 4

Testen, meten en optimaliseren: We testen en monitoren de campagnes aan de hand van relevante statistieken en sturen bij waar nodig.

E-mailmarketing

Meer leren over e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een krachtig instrument voor het bereiken van je doelgroep en het bevorderen van betrokkenheid. Door relevante en boeiende content te leveren, kun je waardevolle relaties opbouwen met je abonnees, conversies stimuleren en merkloyaliteit vergroten. Het is een kosteneffectieve en meetbare strategie die je bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Zelf beginnen met e-mailmarketing? We leren je graag alle kneepjes van het vak. 

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Klanten enthousiasmeren via e-mail: wij regelen het. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze e-mailmarketing aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!