Employer branding MarketingKarwei

Employer Branding

Een sterk employer brand is cruciaal voor het aantrekken en behouden van personeel. Met employer branding laat je zien wie je bent als werkgever en onderscheid jouw bedrijf zich van de rest van de markt. Een strategie om te laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt als werkgever en hiermee de voorkeurspositie te krijgen voor huidige en potentiële medewerkers. Bij MarketingKarwei helpen we jou met het ontwikkelen en uitvoeren van een employer branding strategie en hiermee het vinden en behouden van talent voor jouw bedrijf.

  • Employer branding strategie die past bij de identiteit van jouw bedrijf
  • Persoonlijk contact: wij werken regelmatig bij jou op locatie
  • MarketingKarwei is een full service online marketing bureau

Voordelen van Employer Branding

1. Gevulde vacatures

Meer en betere kandidaten sollicitanten voor jouw openstaande vacatures.

2. Onderscheidend van concurrenten

Een strategie om te laten zien wie je bent en wat jou uniek maakt als werkgever.

3. Minder verloop

Meer tevreden medewerkers met als gevolg meer behoud van het personeel.

Onze Employer Branding experts

Marlon Verhoeven

Nicky Bos

Lucet Tuithof

Wat is Employer Branding?

Employer branding staat ook wel bekend als jouw werkgeversmerk. Elk bedrijf heeft een werkgeversmerk. Dit is het imago van jouw bedrijf als werkgever. In de huidige arbeidsmarkt is het cruciaal dat jouw bedrijf een positief imago heeft en onderscheidend is van de concurrenten om nieuwe en goede medewerkers aan te trekken. Daarnaast is het ook belangrijk om bestaande medewerkers te behouden. Bij MarketingKarwei helpen we jou met het ontwikkelen en behouden van een sterk werkgeversmerk en hiermee ook meteen het behouden en vinden van medewerkers.

Waarom is Employer Branding belangrijk voor jouw bedrijf?

Employer branding is in de huidige arbeidsmarkt niet weg te denken uit jouw online marketing strategie. Met een sterke employer branding strategie trekt jouw bedrijf meer en goede potentiële medewerkers aan. Daarnaast zorgt employer branding voor minder verloop en meer tevreden huidige medewerkers. Om de potentiële medewerkers optimaal te bereiken gebruiken we verschillende middelen, zoals werken-bij websites, sociale media, goede vacatureteksten of zelfs bioscoopreclames! Het belangrijkst is dat jouw bedrijf te zien is waar jouw potentiële medewerkers te vinden zijn. Het totaalplaatje zorgt voor een sterk werkgeversmerk!

Onze werkwijze

Stap 1

Employer branding scan: Een scan van jouw employer brand waaruit wij snel kunnen zien waar de kansen liggen.

Stap 2

Interne employer branding: Intern onderzoeken wat de huidige situatie is. Hoe kijken de huidige medewerkers tegen het bedrijf aan? Wat zeggen (ex-)medewerkers online over je bedrijf?

Stap 3

Jouw employer branding strategie: Vervolgens bepalen we samen wie jij als werkgever wil zijn en wat de beste strategie is voor jouw bedrijf.

Stap 4

Potentiële kandidaten bereiken: We zetten verschillende middelen in om met jouw werkgeversmerk de potentiële medewerkers te vinden, boeien en binden!

Wij helpen klanten te vinden, te boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, zorgen we ervoor dat potentiële werknemers jou ook vinden. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werkenDat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid. 

Waarom zou je kiezen voor MarketingKarwei?

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor, zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketing medewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we potentiële medewerkers vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als: gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Employer Branding

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.