employer branding

Employer Branding 

Een krachtig werkgeversmerk

Employer branding, een term die je de afgelopen jaren steeds meer hoort. Maar wat is dat ‘’employer branding’’ nou precies? Elk bedrijf heeft een employer brand, ook wel een werkgeversmerk genoemd. Dit is imago van jouw bedrijf als werkgever. In deze tijd waar de arbeidsmarkt krap is en het aantal vacatures hoog, is dit cruciaal bij vinden van goede, nieuwe medewerkers. Daarnaast is het ook belangrijk om bestaande medewerkers te behouden. Met employer branding zorg je voor een krachtig werkgeversmerk. Bij MarketingKarwei helpen wij jou met het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk en daarmee met het behouden en vinden van medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan verder.

We werken bij jou op kantoor

Meetbaar omzetverhogend

Bewezen succesvol

Employer branding – hoe pakt MarketingKarwei dat aan?

Allereerst gaan we kijken wat de huidige status van jouw werkgeversmerk is. Wat straal je momenteel uit? Hoe kijken de huidige medewerkers tegen het bedrijf aan? Wat zeggen (ex)werknemers online over jullie bedrijf? Vanuit dit beginpunt gaan we kijken waar we naartoe willen. We ontwikkelen een marketingstrategie speciaal gericht op het aantrekken en behouden van (nieuwe) werknemers.

 

We gaan ervoor zorgen dat jouw werkgeversmerk wordt uitgestraald op elke mogelijke manier. We zorgen voor goed geschreven vacatures en een speciale werkenbij pagina. Maar ook op de verschillende social mediakanalen en op de algemene website laten we het werkgeversmerk naar voren komen. Zorg dat je werkgeversmerk intern ook tot uiting komt. Het totaalplaatje zorgt voor een sterk werkgeversmerk en zorgt ervoor dat jij de juiste werknemers weet te vinden en behouden.

Employer branding
Whitepaper Employer Branding

Whitepaper Employer branding

Hier ons super complete whitepaper met tips voor het opbouwen van een sterk werkgeversmerk. Vraag hier dit gratis whitepaper aan!

Ja ik wil graag 1x per maand op de hoogte gehouden worden van de nieuwste marketing trends en ontwikkelingen. Onze mails bevatten een afmeldlink. Meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.

Als je dit formulier verstuurd ga je ermee akkoord dat wij contact mogen opnemen om je de whitepaper toe te sturen of aanvullende gegevens te vragen. Wij delen geen gegevens zonder toestemming.

Lees meer over Employer Branding

Employer branding bij jou op kantoor

Bij MarketingKarwei werken we bij jou op kantoor. Op deze manier leren we het bedrijf en het team écht goed kennen. Zo komen we er daadwerkelijk achter wat het employer brand is van jouw bedrijf en gaan we deze uitstralen op de verschillende kanalen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week en waarvoor je ons inzet. Of dit nou alleen voor employer branding is, of ook voor een van onze andere diensten. Bij MarketingKarwei werken enthousiaste HBO en WO marketeers die houden van strakke lijnen, duidelijke communicatie en resultaat. Nieuwsgierig geworden wat een marketeer van MarketingKarwei voor jouw bedrijf kan betekenen?

Marketing