banner vacature4

Wil jij een krachtig werkgeversmerk?

Employer branding, je denkt misschien, leuke term maar wat betekent dit nu eigenlijk precies? Employer branding is kortgezegd jouw werkgeversmerk. Elk bedrijf heeft een employer brand ofwel een werkgeversmerk. Dit is het imago van jouw bedrijf als werkgever. In deze tijd waar de arbeidsmarkt krap is en het aantal vacatures hoog, is dit cruciaal bij het vinden van goede, nieuwe medewerkers. Daarnaast is het ook belangrijk om bestaande medewerkers te behouden. Bij MarketingKarwei helpen we jou met het ontwikkelen en behouden van een sterk werkgeversmerk en hiermee ook meteen het behouden en vinden van medewerkers. Benieuwd hoe wij dit doen?  

0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Wat is de huidige situatie van jouw werkgeversmerk? Wat straal je momenteel uit?

We beginnen natuurlijk altijd bij de eerste stap: wat is de huidige situatie van jouw werkgeversmerk? Hoe kijken de huidige medewerkers tegen het bedrijf aan? Wat zeggen (ex) werknemers online over jullie bedrijf? De antwoorden op deze vragen, dat is ons startpunt. Dan is er een tweede stap: waar wil je naartoe? We ontwikkelen een marketingstrategie speciaal gericht op het aantrekken en behouden van (nieuwe) werknemers. Nee, dit worden geen lange plannen, maar een marketingstrategie van maximaal 1 a4!  

De derde stap is de uitvoering! We gaan ervoor zorgen dat jouw werkgeversmerk wordt uitgestraald op elke mogelijke manier. We zorgen voor goed geschreven vacatures en een speciale werkenbij pagina of website. Daarnaast laten we het werkgeversmerk ook zien op de verschillende social mediakanalen en op de algemene website. Niet alleen extern maar ook intern is het belangrijk dat het tot uiting komt. Het totaalplaatje gaat zorgen voor een sterk werkgeversmerk 

Employer branding bij jou op kantoor

Kan jij wel wat hulp hierbij gebruiken? Dat doen we gewoon vanaf jouw kantoor! We werken bij jou op kantoor zodat we het bedrijf en het team écht goed leren kennen. Zo komen we er daadwerkelijk achter wat het werkgeversmerk is van jouw bedrijf en is het voor ons veel eenvoudiger om dit uit te stralen op de verschillende kanalen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je ons nodig hebt, of dit nu alleen voor deze dienst is of ook voor onze andere diensten, onze werkwijze is altijd hetzelfde! Ons team bestaat uit enthousiaste marketeers die houden van duidelijke communicatie en resultaat. Nieuwsgierig geworden wat onze marketeers voor jouw bedrijf kunnen betekenen?  

Whitepaper employer branding

Hier een cadeautje! Wil je je meer verdiepen in Employer branding en kan je wel wat kennis en tips gebruiken? Dit is ons super complete whitepaper met tips voor het opbouwen van een sterk werkgeversmerk. En hij is helemaal gratis! Vraag hem hier aan:  

Heb je hulp nodig bij het vinden van goede, nieuwe werknemers?

Alles over employer branding

5 tips vacature plaatsen
5 min | 
13 apr 2022

Wat als alleen een vacature online plaatsen niet werkt? 5 tips die jou op weg helpen!

Online zijn er talloze vacatures te vinden. Wij leggen je uit hoe jouw vacature gaat opvallen bij je doelgroep.

7-tips-voor-werkgevers-om-het-perfecte-sollicitatiegesprek-te-voeren
5 min | 
7 okt 2021

7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren

Het sollicitatiegesprek is een belangrijk onderdeel in het wervingsproces voor nieuw personeel. Om jullie een handje te helpen geven wij 7 tips voor werkgevers om het perfecte sollicitatiegesprek te voeren.

IT Marketing
5 min | 
22 okt 2020

In 5 stappen een ijzersterk employer brand voor jouw it bedrijf

Een sterk employer brand, ook wel werkgeversmerk, is cruciaal voor het vinden van personeel. Benieuwd hoe je een werkgeversmerk creëert?