Facebook adverteren

Maximaal bereik met Facebook adverteren

Tegenwoordig is Facebook onmisbaar in de wereld van sociale media. Wist je dat de gemiddelde Facebook gebruiker zo’n 8 keer per maand op advertenties klikt? Hier wil je als bedrijf natuurlijk op inspelen. Door te adverteren op Facebook, is het mogelijk om gericht je doelgroep te bereiken, je online zichtbaarheid te vergroten en je leadgeneratie te verhogen. Een succesformule om jouw bedrijf te laten groeien!

  • Bereik een groot publiek 
  • Vergroot betrokkenheid door gerichte content
  • Meet resultaten en optimaliseer advertenties
  • Diverse advertentieformaten zoals afbeeldingen, video’s en carrousels
  • Verhoog conversies door specifieke targeting

Voordelen van Facebook adverteren

1. Actief platform

Facebook blijft in Nederland één van de grootste en favoriete social media platformen

2. Bereik een groot publiek

Breng je merk onder de aandacht bij een groot publiek en vergroot je merkbekendheid

3. Meetbare resultaten

Uitgebreide statistieken bieden de kans om campagnes continu te optimaliseren

Onze Facebook Ads experts

Daniëlla Meijer

Daniëlla Meijer

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Waarom is adverteren via Facebook belangrijk voor jouw bedrijf?

Adverteren via Facebook is zeker interessant, mits je doelgroep op Facebook te vinden is. Zijn ze dat? Top, dan heb je de juiste basis om aan de slag te gaan! Door het brede bereik en de gerichte targeting vergroot je jouw online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Je bereikt je doelgroep op een efficiënte manier en stimuleert interactie. Dit alles met als doel om meer leads of verkopen te genereren en je omzet te verhogen. 

Bevind jouw doelgroep zich eerder op LinkedIn of Instagram? Ook daar helpen we je met adverteren. 

Onze werkwijze

Stap 1

Doelstelling bepalen: Samen stellen we je doelstellingen op. Wil je leads genereren, je merkbekendheid vergroten, of iets anders?

Stap 2

Doelgroep bepalen: Je doelgroep selecteren we nauwkeurig op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag.

Stap 3

Campagnes opzetten en advertenties maken: We creëren creatieve content met pakkende teksten, afbeeldingen of video's en de juiste call-to-action.

Stap 4

Resultaten meten en optimaliseren: Door gegevens te analyseren optimaliseren we de campagnes voor betere resultaten.

Facebook adverteren

Meer leren over Facebook Ads?

Facebook adverteren houdt in dat je tegen betaling afgestemde content aan een specifieke doelgroep presenteert. Door gedetailleerde targetingtools en diverse advertentieformaten te gebruiken, vergroot het je merkbekendheid, stimuleert het interactie en genereert het leads binnen het platform. Het is een betaalde strategie die bedrijven in staat stelt om specifieke doelen te bereiken en waardevolle resultaten te meten en te analyseren voor verdere optimalisatie. 

Heb je interesse om zelf jouw bedrijf te promoten via Facebook? Met een Facebook adverteren training krijg je alle handvaten om zelf aan de slag te gaan.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw bedrijf beter vindbaar maken. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze aanpak met Facebook adverteren. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Facebook Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!