fotografie

Zet in één klap de juiste sfeer neer

Met goede fotografie heb je de kans om binnen één seconde de aandacht te trekken. Mensen doen zaken met mensen en de eerste indruk is enorm belangrijk. Dat doe je door het meest aantrekkelijke van je bedrijf op de foto te zetten. Wat dat is? De mensen die er werken natuurlijk! Dus geen stockfoto’s, maar échte beelden van je bedrijf. Onze fotografen laten met sprekende fotografie het gezicht van je organisatie zien. Wil je gezien worden of écht opvallen? Wij gaan voor dat laatste!

  • Breng je boodschap op een krachtige en persoonlijke manier over
  • Zorg voor herkenbaarheid van je merk
  • Sterk, kwalitatief beeldmateriaal klaar voor je website, banner of social media uitingen
  • Bedrijfsfotografie in dagdelen bij jou op locatie
  • Creëer een goed gevulde beeldbank voor je al je merkuitingen

Voordelen van fotografie

1. Aandacht trekken

Trek direct de aandacht van je bezoekers

2. Herkenbaarheid creëren

Creëer herkenbaarheid in je uitingen

3. Emotie overbrengen

Breng de juiste emotie over op je doelgroep

Onze fotografie experts

Nannick van Koningsbruggen

Nannick van Koningsbruggen

Yvette Louwers

Yvette Louwers

Daphne Eskes

Daphne Eskes

Persoonlijkheid van je bedrijf laten zien

Met professionele fotografie communiceer je zonder woorden waar je bedrijf voor staat en breng je de juiste emotie over. Samen met jou kijken we naar het verhaal dat je wil vertellen en maken we een plan om die boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Heb jij recent professionele zakelijke foto’s voor je bedrijf laten maken? Niet? Ontmoet onze fotografen en stijg boven je concurrenten uit.

Onze werkwijze

Stap 1

Intake: we bespreken wat je wensen zijn en welk verhaal je met het beeld wil vertellen. We kijken welke fotograaf het best past bij jouw vraag.

Stap 2

Plan maken: daarna gaan we aan de slag met het plan. Hierin staat precies wat we gaan doen en komen details als locatie en kleding aan bod.

Stap 3

Shooten: tijd voor het echte werk! We komen een aantal dagdelen bij jou op locatie. We maken veel foto’s zodat er genoeg keuze is.

Stap 4

Feedback: we sturen jou na de bewerking alle foto’s uit onze selectie op ter beoordeling. Het uiteindelijke resultaat: foto’s die gezien mogen worden!

Soorten fotografie

De LinkedIn profielen van je collega’s upgraden met een goede portretfoto? De website vullen met aantrekkelijke productfoto’s? Of heb je graag een beeldbank achter de hand die je voor alle uitingen kan gebruiken? Onze fotografen zijn in te zetten voor bedrijfsfotografie, portretfotografie en productfotografie. Bij jou op locatie, uiteraard. Na de fotoshoot gaan we aan de slag met de selectie en bewerking. Achteraf krijg je alle goede foto’s, er zit geen limiet aan.

Fotografie door onze fotografen

Bij ons vind je alles onder één dak, dus ook de creatieveling die het liefst de hele dag met een camera rondloopt. Daarbij bepaal je zelf hoeveel uur je ons in wilt zetten. Om ervoor te zorgen dat het beeldmateriaal helemaal aansluit bij jouw wensen, werken we het liefst bij jou op kantoor. Zie het als een tijdelijke collega van het marketingteam. We merken bij onze huidige klanten dat we dan echt onze klanten goed leren kennen. Dat werkt pas effectief. 

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met fotografie

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!