SEO Hoofddorp

Hoe kan ik gevonden worden op Google?

Gevonden worden op Google? Dat lukt je wel! Je kunt gevonden worden en op de eerste plaats komen in Google door middel van gratis vindbaarheid (SEO) of betaalde vindbaarheid (SEA). Om op Google gevonden te worden, moeten een aantal stappen doorlopen worden.

Ten eerste moet je een zoekwoorden onderzoek doen. Ten tweede moet je geschreven seo-tekst uniek zijn. Ten derde moet je een auteur toevoegen aan al je blogs. En last but not least, moet je niet vergeten om plezier te hebben tijdens het schrijven.

De beste manier om de stappen om gevonden te worden op Google niet te vergeten is om een seo checklist bij te houden tijdens het schrijven van je seo-teksten.

Gevonden worden

Wil je gevonden worden op Google zodat je bovenaan komt te staan maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij zijn er om je te trainen zodat je goede seo-teksten kunt schrijven waarmee je kunt ranken op Google. MarketingKarwei is een ervaren marketingbureau met diverse diensten zoals marketingstrategie, SEO & SEA in Google, online marketing en marketingtrainingen.

Onze trainingen

Bij MarketingKarwei bieden wij diverse trainingen aan op het gebied van gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). De training zal deels theoretisch zijn, maar wij vinden het belangrijk om de focus te leggen op het praktische gedeelte zodat je het tijdens de training al kunt toepassen voor je bedrijf. Kom je alleen of met een aantal collega’s de training volgen?

Gratis vindbaarheid (SEO)

Tijdens onze gratis vindbaarheidstraining leer je hoe je relevant zoekwoordenonderzoek doet, seo-teksten schrijft en uiteindelijk gevonden wordt op Google.

Betaalde vindbaarheid (SEA)

Gedurende onze betaalde vindbaarheid leer je de regels van betaalde vindbaarheid, budgettering en hoe je Google Ads kunt inzetten om vindbaar te worden.

Training op maat

Wil je gratis vindbaarheid en betaalde vindbaarheid combineren in één training? Of heb je andere specifieke wensen? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op.

Wie geeft de training?

Net zoals je ons gevonden hebt, kun je ook je website vinden op Google. MarketingKarwei is een ervaren marketingbureau dat ook marketingtrainingen geeft aan grote en kleine ondernemers. Bij ons werken 20 enthousiaste marketeers die hun kennis graag met je delen. Zij helpen je graag om je kennis te verbreden over gratis en betaalde vindbaarheid en nog veel meer. Bovendien houden onze trainers van interactiviteit tijdens de training, dus we gaan graag hands-on aan de slag. Wil je weten welke marketingtrainer het beste bij jou past?

online marketing trainingen trainers

Zij gingen je voor

“De trainingen welke wij hebben gekregen van MarketingKarwei, waaronder de training SEO, hebben ons erg goed geholpen. De trainingen hebben ervoor gezorgd dat we alle advertenties en campagnes, met een uitgestippelde weg naar het doel, in gang zetten. Dit staat in grote tegenstelling tot de eenmalige mailingscampagnes en Facebook advertenties welke wij eerst naar onze klanten toestuurden. De trainingen worden op een erg energieke manier gehouden en er is veel ruimte voor vragen. Wij zijn erg tevreden over MarketingKarwei! “

– Homeij

Onze andere trainingen

training linkedin

Afspraken maken via LinkedIn

Duur: dagdeel

Training-Morgen-Anders-Werken

Werksessie morgen anders werken

Duur: dagdeel

online marketing trainingen social media

Facebook & Instagram

Duur: dagdeel

online marketing trainingen google analytics

Google Analytics

Duur: dagdeel

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?