Google Mijn Bedrijf beheren

VERBETER JE LOKALE VINDBAARHEID

Je kent het vast wel, dat blok aan de rechterkant van Google waar je snel en overzichtelijk de belangrijkste bedrijfsinformatie kunt vinden. Dat is het Google Mijn Bedrijf profiel. Deze gratis tool van Google is een belangrijke factor voor je lokale online vindbaarheid. Hoe completer jouw Google mijn Bedrijf profiel, hoe groter de kans dat deze in de lokale zoekresultaten wordt getoond. Je Google Mijn Bedrijf beheren kost tijd en voor een optimaal resultaat moet het regelmatig worden geüpdatet. Als online marketingbureau doet MarketingKarwei dit voor je. Wij zorgen ervoor dat jouw profiel elke week wordt bijgehouden zodat jouw lokale online zichtbaarheid toeneemt. Nog geen Google Mijn Bedrijf profiel? Wij starten het voor je op!

Google Mijn Bedrijf beheren: belangrijke punten om op te letten

Je bedrijfsprofiel heeft vele mogelijkheden. Als wij jouw Google Mijn Bedrijf beheren, gaan we alle mogelijkheden optimaal benutten. Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste punten.

  • Algemene informatie

Google Mijn Bedrijf biedt je de mogelijkheid om algemene informatie over je bedrijf toe te voegen. Wij vullen dit altijd zo compleet mogelijk in. Welke informatie is dit dan precies? Denk hierbij onder andere aan je bedrijfscategorieën, openingstijden, servicegebieden, website URL en bedrijfsomschrijving.

  • Foto’s

Daarnaast zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe foto’s worden gepost. Er is 35% meer kans dat een potentiële bezoeker naar je website gaat als er foto’s op je Google Mijn Bedrijf profiel staan. Het regelmatig posten van foto’s zorgt er dan voor dat jouw profiel helemaal up-to-date blijft.

  • Reviews

Als jij een Google Mijn Bedrijf profiel bekijkt, dan lees je waarschijnlijk ook de recensies. Zijn deze niet aanwezig of slecht? De kans is groot dat je op zoek gaat naar een ander bedrijf. Het verkrijgen van reviews is daarom extreem belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij waardvolle recensies krijgt van jouw klanten.

  • Posts

Het is nu al een tijd mogelijk om posts te plaatsen op Google Mijn Bedrijf. Toch pakken nog niet veel bedrijven dit op. Erg zonde, want dit laat Google zien dat jij online actief bent. Dit beïnvloedt je ranking in Google op een positieve manier.

  • Producten en diensten

Eenvoudig laten zien welke producten je verkoopt of welke diensten je aanbiedt? Ook dat kan met Google Mijn Bedrijf. In één oogopslag zien potentiële klanten het product of de dienst inclusief foto, prijs en omschrijving. Een extra verkoopmogelijkheid voor jouw onderneming dus!

Natuurlijk zijn er nog talloze andere mogelijkheden. Benieuwd welke dit zijn? Neem dan contact met ons op.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Google Mijn Bedrijf beheren, is dat alles?

Wij zijn MarketingKarwei, een fris online marketingbureau dat bestaat uit een team van gedreven en ambitieuze marketeers. Naast het beheren van jouw Google Mijn Bedrijf profiel om je lokale online vindbaarheid te verbeteren, gaan wij aan de slag om jouw totale online vindbaarheid te verbeteren. Dit doen we door de inzet van SEO (gratis vindbaarheid) en SEA (betaalde vindbaarheid). Wij adviseren altijd een combinatie van deze twee. Waarom? Dat lees je in onze blog over de kracht van SEO en SEA samen.

Enthousiast geworden in een samenwerking of wil je meer informatie? Neem dan hieronder contant met ons op.

Google Mijn Bedrijf beheren team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

black hat seo
6 min | 
24 jan 2023

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

grey hat seo
5 min | 
5 jan 2023

Wat is grey hat SEO?

Wat is grey hat SEO en waarom zou je er rekening mee moeten houden voor jouw site? Hoe dit werkt en je het kan toepassen leggen we je graag uit.

white hat seo
7 min | 
20 dec 2022

Wat is white hat SEO?

Wat is white hat SEO en hoe kun je dit toepassen bij jouw bedrijf? Wat de voordelen zijn en meer kun je lezen in onze blog!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?