Google my business MarketingKarwei

Een stralend Google My Business profiel

Met een Google My Business vermelding maak je jouw bedrijf beter zichtbaar binnen de lokale zoekresultaten van Google en Bing. Door je Google My Business profiel te optimaliseren zorg je voor meer klanten, betrouwbaarheid en maak je het potentiële klanten makkelijk om je bedrijf te vinden. Een goed ingericht Google My Business profiel is een belangrijk onderdeel van je SEO strategie.

MarketingKarwei is gespecialiseerd in:

  • Het optimaliseren van Google My Business profielen voor lokale zichtbaarheid
  • Het verwerven van positieve reviews voor een Google Business profiel
  • Inrichten en continu up-to-date houden van het Google Business profiel
  • Bezoekers binden & boeien met het Google Business profiel

Google My Business zorgt ervoor dat je bedrijf als betrouwbaar wordt gezien. Daarnaast is het voor (potentiële) klanten makkelijk om je bedrijf te vinden. Zowel online als offline. Wij zorgen er niet alleen voor dat je Google My Business profiel altijd up to date is, maar ook dat het direct je zichtbaarheid op Google verhoogd. Jij hebt er geen omkijken meer naar.

Voordelen van Google My Business

1. Meer lokale zichtbaarheid voor je onderneming

2. Je organisatie beter vindbaar maken, zowel on- als offline

3. Bezoekers binden & boeien

Onze Google My Business experts

Koen Cooijmans

Koen Cooijmans

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Leonie Zwiers

Leonie Zwiers

Waarom is Google My Business belangrijk voor jouw bedrijf?

Google My Business zorgt ervoor dat je onderneming op lokaal niveau beter gevonden wordt. Hierdoor trek je meer (potentiële) klanten aan, help je klanten de weg te vinden naar jouw locatie en zorg je voor meer betrouwbaarheid rondom je website. Kortom: veel voordelen.

Wij zorgen ervoor dat je Google My Business profiel helemaal juist wordt ingevuld en geoptimaliseerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het profiel consequent bijgehouden wordt zodat deze altijd up-to-date is.

Onze werkwijze

Stap 1

De eerste stap is een analyse van het huidige Google My Business profiel

Stap 2

Na een duidelijke analyse wordt er samen met de klant een plan uitgezet om het profiel te optimaliseren

Stap 3

Wanneer de analyse én het plan klaarliggen kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Stap 4

Meten, beheren & bijsturen: Na de werkzaamheden is monitoring en eventuele bijsturing een belangrijke, laatste stap.

Google My Business

Meer leren over Google My Business?

Google My Business is een profiel dat aangemaakt kan worden in Google om zichtbaarheid van een onderneming te vergroten. Door het optimaliseren van dit profiel wordt de lokale vindbaarheid verbeterd. Een Google My Business profiel is te herkennen aan een Google Maps kaart en Google My Business vermeldingen.

De zoekresultaten van Google My Business worden vaak direct vertoond onder de advertenties van Google Ads. Is dit iets dat je zelf wil opzetten en bijhouden? Dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw website bovenaan in Google krijgen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze Google Ads aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!