Google optimalisatie

BETER VINDBAAR WORDEN VOOR (POTENTIËLE) KLANTEN

Het grote doel van Google optimalisatie is klanten te vinden, te boeien en te binden. Daarbij helpt MarketingKarwei bij de Google optimalisatie van jouw bedrijf. Dus wij zorgen ervoor dat jij door middel van gratis- en betaalde vindbaarheid hoger in de zoekresultaten van Google komt. Want een sterke website hebben is een eerste stap, maar als deze niet gevonden wordt, dan heb je niets aan dit waardevolle visitekaartje. Door middel van de juiste zoekwoorden, creatieve content, fotografie, video en designs maken wij het verschil in Google. Daarbij gaan we voor meetbaar en zichtbaar resultaat.

Waarom is Google optimalisatie belangrijk?

De online concurrentie in dit digitale tijdperk is moordend en groeit elke dag weer. Om te zorgen dat je niet verdwijnt in alle zoekresultaten, is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachine Google. Daarbij is het belangrijk dat je op de eerste twee pagina’s te vinden bent. Want de meerderheid van de mensen kijkt namelijk niet verder dan deze twee pagina’s vol zoekresultaten. Hoe je daar komt? Daar helpen wij bij. Door middel van zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat jouw website bovenaan in Google komt te staan. Zodat we samen meetbaar meer omzet binnen kunnen halen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Google optimalisatie - wij helpen klanten te vinden, boeien en binden

Google optimalisatie bestaat uit twee onderdelen: betaalde vindbaarheid (SEA) en gratis vindbaarheid (SEO). De eerste stap is een zoekwoordenonderzoek. Waar wil jij met jouw bedrijf op gevonden worden? Dit onderzoek is de basis voor SEO & SEA. Door middel van teksten te schrijven over relevante zoekwoorden verbeteren we jouw SEO. Om te score met Google Adwords (SEA) gaan we betaald adverteren op Google. Hierdoor kom je in de top 3 van de zoekresultaten. De combinatie van beiden zorgt voor de beste vindbaarheid, en dus meer omzet. Onze kracht? We werken bij jou op kantoor én jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet.

Google optimalisatie team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?