Google Specialist

MARKETINGKARWEI, DÉ GOOGLE SPECIALIST

Ben jij op zoek naar een Google specialist? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wij weten namelijk alles van Google en vertellen jou er graag meer over. Het is namelijk erg belangrijk dat je als bedrijf over kennis van Google beschikt. Je zorgt er daarmee voor dat je hoog in de zoekresultaten komt te staan. Erg belangrijk, want je wilt natuurlijk graag dat jouw pagina vaak bezocht wordt. Wist je dat maar 20% van de mensen überhaupt naar de tweede pagina zoekresultaten gaat? Dus een eerste stap is om in ieder geval te zorgen dat je op de eerste pagina met zoekresultaten staat. Hoe je dit doet? Dit kan op twee manieren: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Wat dat is? Daar vertellen we je hier meer over.

Wat doet een Google specialist?

MarketingKarwei als Google specialist zorgt er dus voor dat jij op de eerste pagina met zoekresultaten in Google komt te staan. Dat is een eerste stap, maar uiteindelijk gaan we natuurlijk voor de eerste plek in de zoekresultaten. Dit doen wij als Google Specialist door middel van het verbeteren van de betaalde (SEA) en/of gratis vindbaarheid (SEO). Door het verbeteren van de gratis vindbaarheid bouw je een relatie op met Google. Het opbouwen van deze relatie vergt veel tijd en inzet maar levert wel langdurig resultaat op.

Daarnaast heb je betaalde vindbaarheid, hiermee maak je advertenties aan in Google. Deze advertenties zorgen ervoor dat je direct boven aan in Google komt te staan, maar kosten daardoor ook geld. Dit is een makkelijke manier om er snel voor te zorgen dat je hoog scoort. Echter bouw je hiermee geen langdurige relatie op. Wij als Google Specialist raden dan ook altijd aan om een combinatie van beide te gebruiken, zodat je het beste uit beide mogelijkheden haalt.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

De Google specialisten van MarketingKarwei

Het team van MarketingKarwei bestaat uit allemaal HBO en WO opgeleide marketeers. Allemaal jonge honden die zich vol enthousiasme inzetten voor onze klanten. Binnen het team van MarketingKarwei hebben wij verschillende soorten Marketeers werken met allemaal hun eigen specialisme. Zo hebben wij verschillende Marketeers die echte Google Specialisten zijn. Wil jij jouw vindbaarheid in Google verbeteren? Dan moet je bij hen zijn. Wil jij graag kennis maken met één van onze marketeers? Neem dan eens contact met ons op. Wij werken niet met abonnementen, jij bepaalt zelf waarvoor en voor hoeveel uur je ons inzet. Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen?

Google Specialist team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?