grafisch ontwerp strategie sessie

Een eerste indruk maak je maar één keer

Stel je eens voor: een wereld waarin je merk er altijd geweldig uitziet, of het nu op een billboard, een social media post, of een visitekaartje is. Te mooi om waar te zijn? Dacht het niet! Onze designers snappen dat uniformiteit het geheim is van een goed merk.

Een goed ontwerp vormt de basis van jouw marketing. Het maakt je bedrijf sterker en zorgt ervoor dat je opvalt bij bestaande en nieuwe klanten. Samen met jou ontwikkelen we een design dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Het verhaal achter je bedrijf, de stijl en het DNA vertalen we in beelden die jouw doelgroep aanspreken. Wil je gezien worden of écht opvallen? Wij gaan voor dat laatste!

  • Onze designers zorgen voor consistentie in al je uitingen
  • Een goed grafisch design spreekt boekdelen zonder een woord te zeggen
  • Verhoog conversies met sprekende designs
  • Wij werken bij jou op kantoor zodat we je goed leren kennen

Voordelen van grafisch design

1. Herkenning

Een uniforme uitstraling van al je merkuitingen zorgt voor herkenning

2. Naamsbekendheid en verkoop

Verhoog je naamsbekendheid en verkoop

3. Merkimago

Creëer een sterk en onderscheidend merkimago

Onze designers

Nannick van Koningsbruggen

Nannick van Koningsbruggen

Joost Bressers

Joost Bressers

Daphne Eskes

Daphne Eskes

We maken
merken
knapper

Of het nu online of offline is, we laten merken groeien door ze een stukje knapper te maken! Van flitsende banners tot een flitsende website, opvallende posters tot informatieve e-books – we hebben alle expertise in huis. Maar dat doen we niet allemaal vanuit ons kantoor in Nijmegen. Nee, wij komen naar jou toe, op jouw kantoor, om te brainstormen en te creëren. Jouw huisstijl is het eerste wat klanten te zien krijgen. Met een consistente uitstraling in alle communicatie zorgen we samen dat mensen jouw merk herkennen uit duizenden.

Onze werkwijze

Stap 1

Concept: We starten met de kennismaking en de briefing. We bespreken je wensen en mogelijkheden.

Stap 2

Briefing: In deze stap leggen we de fundamenten van het ontwerpproces vast. We bespreken het doel, de boodschap van het ontwerp en bedenken het globale concept.

Stap 3

Ontwerpen: Onze designers gaan aan de slag! Geen zorgen, we houden contact met je en laten je tussentijdse ontwerpen zien zodat we de goede kant op gaan.

Stap 4

Oplevering: Na akkoord van het laatste ontwerp maken we het design drukkaar en leveren we het design in het juiste formaat en de bestanden bij je aan.

grafisch ontwerp designers

Waarom is een professionele uitstraling belangrijk?

Met een sterk ontwerp vertaal je de identiteit van je organisatie naar al je merkuitingen. Het laat zien wat voor bedrijf je bent en heeft een grote invloed op het imago van je bedrijf. Dit is meer dan alleen het gebruik van de juiste lettertypen en kleuren. Het gaat om het overbrengen van de juiste sfeer en emotie. Zie het als de kers op de taart voor jouw business. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf.

Daag onze designers uit!

Bij ons vind je alles onder één dak, dus ook designers die klaar staan voor elke uitdaging op het gebied van grafisch design. Daarbij bepaal je zelf hoeveel uur je hen in wilt zetten. En we komen naar jou toe! Om ervoor te zorgen dat het beeldmateriaal helemaal aansluit bij jouw wensen, werken we het liefst bij jou op kantoor. Dat betekent: één vaste contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze design- en marketingaanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met grafisch ontwerp

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!