Hoe kom ik hoger in Google

ZORG ERVOOR DAT KLANTEN JOU VINDEN

Ben jij benieuwd hoe je hoger in Google komt te staan? MarketingKarwei helpt je hierbij! Een belangrijke manier om hoger in Google te komen is door het gebruik van SEO, dit staat voor Search Engine Optimization. Dit is een organische manier om jouw vindbaarheid te vergroten. Een goede eerste stap om hoger in Google te komen is door een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. In een zoekwoordenonderzoek kijken wij naar hoe jouw bezoekers zoeken op Google. Door voor deze zoektermen webpagina’s aan te maken, kunnen jouw bezoekers jouw bedrijf via deze pagina’s vinden. Deze webpagina’s vullen we met sterke titels en nuttige informatie over het zoekwoord. Zo blijven jouw bezoekers ook nog eens langer op je website hangen! Ben jij benieuwd naar de stand van jouw huidige SEO niveau?

Op welke manieren kom ik hoger in Google?

Er zijn twee manieren om hoger in Google te komen: door middel van gratis vindbaarheid of door middel van betaalde vindbaarheid. Gratis vindbaarheid is SEO: hiervoor schrijven wij webpagina’s voor gezochte zoekwoorden. Dit proces kan dus wat langer duren maar is een effectieve manier om meer verkeer naar jouw website te krijgen en hoger in de Google ranking te komen te staan. Als je sneller hoger in Google wilt staan, is SEA voor jouw bedrijf geschikt. SEA is Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Hierbij koop je ruimte in binnen Google zodat jouw website en webpagina’s bovenin de zoekmachine komen te staan. Bij MarketingKarwei raden we dan ook aan om een combinatie van SEO en SEA door te voeren: zo krijg je al meer bekendheid in de startfase, terwijl in de tussentijd webpagina’s gevuld kunnen worden met interessante inhoud!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie zorgen ervoor dat ik hoger in Google kom?

MarketingKarwei bestaat uit een fris en enthousiast team van marketeers. We zijn te vinden in Nijmegen, maar ook bij jou op kantoor! Onze marketeers werken namelijk door het hele land. Door bij jou op kantoor aan de slag te gaan, worden we echt onderdeel van het team. Graag zetten we onze SEO en SEA experts voor jou in, zodat jij hoger in Google komt te staan. Onze experts nemen de marketingtaken over zodat jij je kan focussen op het werk waar jij blij van wordt. Ben je benieuwd naar onze marketeers? Neem dan eens een kijkje op onze teampagina. Wil je liever direct met ons aan de slag? Super!

Hoe kom ik hoger in Google team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?