Hoger in Google

VERBETER DE ONLINE VINDBAARHEID VAN JE BEDRIJF

Staat jouw website op dit moment nog niet bovenaan in Google? Vervelend natuurlijk, vooral als jouw concurrenten dat wel staan. Wanneer je webpagina’s hoger in Google staan, trek je meer bezoekers naar je website. Maar hoe doe je dat dan, hoger in Google komen? Het bereiken van een felbegeerde plek bovenaan in Google kost veel tijd. Je kunt dit op twee manieren doen, namelijk met gratis vindbaarheid en betaalde vindbaarheid. De marketeers van MarketingKarwei helpen je hier bij. Hieronder lees je meer over het bereiken van een hogere positie in Google.

Hoe wij ervoor zorgen dat jij hoger in Google komt te staan!

Zoekwoorden spelen een grote rol als je hoger in Google wilt komen te staan. We beginnen daarom altijd met een zoekwoordenonderzoek. We verzamelen zoekwoorden die interessant zijn voor jouw doelgroep. Woorden waar de doelgroep veel naar zoekt. Ook kijken we naar wat de concurrentie doet en controleren we de huidige positie in de zoekresultaten. Die zoekwoorden gebruiken we voor zowel de gratis vindbaarheid als de betaalde vindbaarheid. Door middel van gratis vindbaarheid kunnen we je bedrijf op verschillende manieren hoger in Google laten komen. We optimaliseren de huidige pagina’s op je website, schrijven nieuwe teksten en maken nieuwe landingspagina’s. Kies je voor betaalde vindbaarheid? Dan maken we betaalde campagnes aan via Google Adwords. Hier hangen we advertenties aan waarin de belangrijke zoekwoorden weer terugkomen. Je bepaalt altijd zelf hoeveel je wilt uitgeven aan deze Google Adwords campagnes. Door de gratis vindbaarheid en betaalde vindbaarheid te laten stijgen komt je bedrijf hoger in Google te staan. Dit vergroot je naamsbekendheid en levert meer bezoekers op je website.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wij werken bij jou op kantoor

Om zo snel mogelijk te communiceren vanuit het DNA van je bedrijf werken we bij jou op kantoor. Als je dat wilt natuurlijk. Doordat we bij onze klanten op kantoor werken, worden we onderdeel van het team en leren we bedrijven écht goed kennen.  Wij werken met een team vol enthousiaste marketeers. We zijn ontzettend resultaat gericht en echte ‘doeners’. Geen standaard trucjes, maar oplossingen die echt bij jou passen. Benieuwd wie onze marketingexperts zijn? Klik dan hieronder.

Hoger in Google team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over SEO

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Keyword stuffing
6 min | 
30 mei 2022

Wat is keyword stuffing (en 3 tools om het te meten)

Wat is keyword stuffing en hoe gebruik je het (niet)? Hoe je het toepast lees je in deze blog, samen met 3 tools die je hiervoor kunt gebruiken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?