Hulp bij Amazon

WIL JIJ INTERNE EN EXTERNE GROEI BEREIKEN?

De tijden zijn veranderd. Steeds meer consumenten en bedrijven kopen producten op marktplaatsen zoals Amazon. Waarom dat is? Amazon biedt een groot assortiment aan, waardoor bedrijven en consumenten kunnen kiezen uit een steeds groter aanbod van producten. Wil jij meeliften op de groei van marktplaatsen? En heb je hulp nodig bij het verkopen van producten op Amazon? MarketingKarwei helpt je daarbij. Een van onze marktplaatsspecialisten biedt jou de hulp bij Amazon waar je naar op zoek bent. Hierdoor kun jij jouw producten aanbieden aan een miljoenen publiek op Amazon.

Hulp bij Amazon: wat kan ik verwachten?

Producten verkopen via Amazon brengt kansen en uitdagingen met zich mee. Allereerst is het van belang om goed in kaart te brengen welke producten je wilt gaan verkopen. Wat zijn je hardlopers? Op welke producten zit voldoende marge? Het is goed om te weten dat je producten verkopen op Amazon ‘er niet zo maar bij kunt doen’ en dat een goede strategie nodig is om succesvol te kunnen zijn. MarketingKarwei bepaalt samen met jou het assortiment. Daarnaast brengen we de concurrentie in kaart en kijken we welk Amazon abonnement geschikt is voor jou. Heb je er al over nagedacht of je alleen in Nederland wilt gaan verkopen of ook in andere landen in Europa? En wil je de verzending en klantenservice zelf doen of wil je dat Amazon dat (tegen een vergoeding) voor je oppakt? MarketingKarwei helpt je bij het antwoorden op deze vragen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie biedt hulp bij Amazon?

MarketingKarwei heeft al verschillende opdrachtgevers hulp bij Amazon geboden. Dit doen wij bij klanten op kantoor. Door op kantoor te werken leren wij een bedrijf en het team écht goed kennen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je ons in zet en we doen niet aan contracten. Samen laten we het aantal verkopen op Amazon toenemen. Hieronder kun je alvast kennis maken met ons team.

Verkopen via Amazon team

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Alles over Amazon

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

meer grip op verkoopkansen
2 min | 
3 dec 2020

Meer grip op verkoopkansen voor groothandels, zonder dat dat veel tijd kost.

Inzicht in het salesproces en alle verkoopkansen zijn van groot belang voor ieder bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je hier inzicht in blijft houden?

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?